Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtál a babádnak először...

Mikor adtál a babádnak először cumit?

Figyelt kérdés
Mennyi idős volt? Miért adtál neki? Szoptatni tudtál tőle rendesen?
2012. jan. 25. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Már a kórházban is, mert a wc-re se tudtam úgy kimenni, h ne sírt volna. Bejött, attól megnyugodott. Simán szopizott mellette. Szerintem nincs összefüggés ilyen téren. A tejcsi a ciciből jön, ha éhes, nem fogja kielégíteni a cumi.
2012. jan. 25. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:

én is párnaposan adtam,és azért mert megnyugtatta.amikor elalut sokszor magától kiköpte. és kétéves koráig szoptattam :-)

most a 2.babám viszont nem fogadta el a cumit.

2012. jan. 25. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán 2 hónapos volt. Nagyon sírt, nem tudtuk mitől. De ívben köpte ki. :-) Én örülök, mert sosem akartam cumiztatni. Így sosem cumizott.
2012. jan. 25. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:

2 hónapos koráig nem fogadta el, aztán volt egy idő amikor sokat nyűgösködött és odaadtam neki, de mindig tartani kellett. elalváshoz adom oda neki, meg az autóban. de nem mindig van rá szükség, kiköpi sokszor. inkább cicizik. :)

5 hónapos.

2012. jan. 25. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
1 naposan a kórházban. Szépen szopizott, semmi baja nem volt tőle.
2012. jan. 25. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb. fél hetesen. Jól szopizik. Most 3 hetes.
2012. jan. 25. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
5 naposan! Mert tíz percenkét cicit akart..! Ugyanúgy szopizik, csak rendesen 3 óránként :D
2012. jan. 25. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:
fél naposan, nagyon bejött :-D szopik még mindig, 15 hós
2012. jan. 26. 11:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Örülök ezeknek a válaszoknak:)
2012. jan. 26. 11:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Két hetesen. Ekkor kezdődött a hasfájós időszak, és ez mindig megnyugtatta. Most két hónapos és minden rendben van a szopizással is. Nálunk is az a helyzet mint az előző válaszolóknál, rendszeresen kiköpi egy idő után.
2012. febr. 9. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!