Mikor adtál először zsírkrétát a babádnak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 11:56
1/5 anonim válasza:
mi vettünk olyan filcet ami nem érgezö és sima vizzel mindenhonnan lemosható. azt 11 hósan adtam neki, de még 14 hósan sem nagyon tudja mit tegyen vele, de azért már néha sikerül.
zsírkrétát akkor adnék neki amikor már szépen fogja a filcet és nem töri el, és gyurmázza szét.
2/5 anonim válasza:
babámnak nem adtam. fiam 1,5-2 éves volt mikor kapott, akkor már nem akarta bekapni :) addig csak ceruzát kapott
4/5 anonim válasza:
1 évesen. Először mindig a szájába akarta venni, de hamar megtanulta, hogy nem szabad. Imád "pontozni" a nagy papíron.
5/5 anonim válasza:
1 évesen. Hamar megtanulta, hogy ne egye meg. Néha "rajzol" vele, de legtöbbször csak ide-oda pakolja, végigkérdezi a színüket. Nekem kevésbé tűnt balesetveszélyesnek, mint a filctoll - bár elvileg lehet valami baba-filctollat is kapni, ami csak akkor hegyes, ha a papírra nyomja, de sehol nem találtam. Na meg a zsírkréta nem csak egy végén fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!