16 honapos a fiam, es ikreket varok?
A tegnap voltam nodokinal,es azt mondja:"hat ez kerem meg nagyon aprocska terhesseg,ugy 2-3hetes ha lehet,alig latszik"...aztan:"de varjon csak megnezem megegyszer,mert latok meg valamit...egy 5-6 hetes terhesseget is."En annyira ereztem,mar napok ota minden "ikres"tema megtalal,es amikor a kisfiamat vartam,mar akkor sokan viccelodtek,hogy ikrek,mert akkora pocim volt.
Es bar biztosat csak 3het mulva tud mondani a doki,en akkor is erzem,hogy ikreket varok,meg mielott o mondta volna,ereztem.
Egyszer jon,hogy vilagga kurtoljem,aztan meg ketsegbe vagyok esve.Olyan kettosseg van bennem...
Mit csinalok 3gyerekkel?Egy kicsi,ket pici...hogy latom el oket?Hova fektetem?Tele vagyok kerdesekkel.Mindenbol ketto kell(kisagy,etetoszek,babahordozo,babakocsi,stb...).1 kistesot szerettunk volna,es erre...ne ertsetek felre,nagyon orulunk,de en epp annyira felek is :(.Kulfoldon elunk,semmi segitsegem nincs,otthon van lakasunk (persze lakashitelunk is),de eleg aprocska 3 gyereknek.Anyagi helyzetunk egyelore stabil,azaz nem vet fel a penz,es nem is dozsolunk,de mindenre eleg.Itt alberletben elunk(nem olcso).Mindenkepp megtartjuk oket,csak meg nem latok tisztan,nem tudom hogyan fogok boldogulni egyedul.
Aki hasonlo helyzetben van,irna valami jotanacsot,hogy hogyan lehet erre felkeszulni?Legyszi!
Koszi :)
Mi Becs mellett lakunk,ugy 20 km-re.
Mi bécsben élünk!
Semmi segítséged nem lenne ?
gondoom a párod regeltől estig dolgozik!
Biztosan az elején nehéz lessz(már csak magamról tudom én 2 kicsivel voltam egyedül)
DE tuti megoldod a helyzetet!
Sok sikert nektek!
Kedves # 12/15 tegnap 17:25!
En sem ertem hogy lehetseges :),talan nem egypeteju ikrek...olvastam,hogy ritkan,de elofordul,hogy egy nonek van un.spontan peteerese is,talan igy lehetseges...nem tudom,szamomra is nagyon meglepo,az egyik merete:"0,81cm"a masike pedig "0,75cm".3 het mulva okosabb leszek :)))
Szia!
Most tértem vissza a megválaszolt kérdéseimhez, és ráakadtam a tiedre is. Kíváncsi vagyok hogy mi van veletek, hogy vagy?
Szia,nagyon kedves vagy:)!
Sajnos nem jol vegzodott a terhessegem,8 hetesen elmentek a babak.
Most letelt az un."varakozasi ido",es ismet szeretnenk belevagni,remelem most minden rendben lesz.
Semmi gond,nagyjabol tul vagyok mar rajta,pozitivan akarok hozzaallni az ujabb terhessegemhez.
Koszonom a kerdesedet amugy,aranyos vagy,hogy erdeklodtel,es nem volt honnan tudnod mi is tortent.
Minden jot :)Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!