Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 honapos a fiam, es ikreket...

16 honapos a fiam, es ikreket varok?

Figyelt kérdés

A tegnap voltam nodokinal,es azt mondja:"hat ez kerem meg nagyon aprocska terhesseg,ugy 2-3hetes ha lehet,alig latszik"...aztan:"de varjon csak megnezem megegyszer,mert latok meg valamit...egy 5-6 hetes terhesseget is."En annyira ereztem,mar napok ota minden "ikres"tema megtalal,es amikor a kisfiamat vartam,mar akkor sokan viccelodtek,hogy ikrek,mert akkora pocim volt.

Es bar biztosat csak 3het mulva tud mondani a doki,en akkor is erzem,hogy ikreket varok,meg mielott o mondta volna,ereztem.

Egyszer jon,hogy vilagga kurtoljem,aztan meg ketsegbe vagyok esve.Olyan kettosseg van bennem...

Mit csinalok 3gyerekkel?Egy kicsi,ket pici...hogy latom el oket?Hova fektetem?Tele vagyok kerdesekkel.Mindenbol ketto kell(kisagy,etetoszek,babahordozo,babakocsi,stb...).1 kistesot szerettunk volna,es erre...ne ertsetek felre,nagyon orulunk,de en epp annyira felek is :(.Kulfoldon elunk,semmi segitsegem nincs,otthon van lakasunk (persze lakashitelunk is),de eleg aprocska 3 gyereknek.Anyagi helyzetunk egyelore stabil,azaz nem vet fel a penz,es nem is dozsolunk,de mindenre eleg.Itt alberletben elunk(nem olcso).Mindenkepp megtartjuk oket,csak meg nem latok tisztan,nem tudom hogyan fogok boldogulni egyedul.

Aki hasonlo helyzetben van,irna valami jotanacsot,hogy hogyan lehet erre felkeszulni?Legyszi!

2012. febr. 7. 13:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Koszi :)

Mi Becs mellett lakunk,ugy 20 km-re.

2012. febr. 7. 17:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, de egy valamit nem értek! Hogy lehet, hogy az egyik baba 2-3 hetes, a másik meg 5-6? Ez szinte lehetetlen, hiszen ha egyszer teherbe estél, 2 hét múlva nem lehetsz megint terhes?! Ha félreértettem, akkor bocsi!
2012. febr. 7. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:
En ugy tudom, van olyan, h egy honapban ketszer van peteeres kulonbozo idoben. Igy is letrejohet ikerterhesseg. ( utolsonak irtam).
2012. febr. 7. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Ketpeteju ikreknel elofordul, hogy az egyik baba hamarabb fogan meg, mert beagyazodasig ujra megtermekenyultet egy petesejt.
2012. febr. 8. 00:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Mi bécsben élünk!

Semmi segítséged nem lenne ?

gondoom a párod regeltől estig dolgozik!

Biztosan az elején nehéz lessz(már csak magamról tudom én 2 kicsivel voltam egyedül)

DE tuti megoldod a helyzetet!

Sok sikert nektek!

2012. febr. 8. 06:59
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves # 12/15 tegnap 17:25!

En sem ertem hogy lehetseges :),talan nem egypeteju ikrek...olvastam,hogy ritkan,de elofordul,hogy egy nonek van un.spontan peteerese is,talan igy lehetseges...nem tudom,szamomra is nagyon meglepo,az egyik merete:"0,81cm"a masike pedig "0,75cm".3 het mulva okosabb leszek :)))

2012. febr. 8. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Most tértem vissza a megválaszolt kérdéseimhez, és ráakadtam a tiedre is. Kíváncsi vagyok hogy mi van veletek, hogy vagy?

2012. jún. 20. 09:02
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia,nagyon kedves vagy:)!

Sajnos nem jol vegzodott a terhessegem,8 hetesen elmentek a babak.

Most letelt az un."varakozasi ido",es ismet szeretnenk belevagni,remelem most minden rendben lesz.

2012. jún. 20. 14:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon sajnálom, ne haragudj, hogy felzaklattalak! Minden jót, és remélem, hogy nagyon hamar sikerül teherbe esned!
2012. jún. 20. 15:13
 20/20 A kérdező kommentje:

Semmi gond,nagyjabol tul vagyok mar rajta,pozitivan akarok hozzaallni az ujabb terhessegemhez.

Koszonom a kerdesedet amugy,aranyos vagy,hogy erdeklodtel,es nem volt honnan tudnod mi is tortent.

Minden jot :)Szia!

2012. jún. 20. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!