16 honapos a fiam, es ikreket varok?
A tegnap voltam nodokinal,es azt mondja:"hat ez kerem meg nagyon aprocska terhesseg,ugy 2-3hetes ha lehet,alig latszik"...aztan:"de varjon csak megnezem megegyszer,mert latok meg valamit...egy 5-6 hetes terhesseget is."En annyira ereztem,mar napok ota minden "ikres"tema megtalal,es amikor a kisfiamat vartam,mar akkor sokan viccelodtek,hogy ikrek,mert akkora pocim volt.
Es bar biztosat csak 3het mulva tud mondani a doki,en akkor is erzem,hogy ikreket varok,meg mielott o mondta volna,ereztem.
Egyszer jon,hogy vilagga kurtoljem,aztan meg ketsegbe vagyok esve.Olyan kettosseg van bennem...
Mit csinalok 3gyerekkel?Egy kicsi,ket pici...hogy latom el oket?Hova fektetem?Tele vagyok kerdesekkel.Mindenbol ketto kell(kisagy,etetoszek,babahordozo,babakocsi,stb...).1 kistesot szerettunk volna,es erre...ne ertsetek felre,nagyon orulunk,de en epp annyira felek is :(.Kulfoldon elunk,semmi segitsegem nincs,otthon van lakasunk (persze lakashitelunk is),de eleg aprocska 3 gyereknek.Anyagi helyzetunk egyelore stabil,azaz nem vet fel a penz,es nem is dozsolunk,de mindenre eleg.Itt alberletben elunk(nem olcso).Mindenkepp megtartjuk oket,csak meg nem latok tisztan,nem tudom hogyan fogok boldogulni egyedul.
Aki hasonlo helyzetben van,irna valami jotanacsot,hogy hogyan lehet erre felkeszulni?Legyszi!
Én csak gratulálni tudok, akármi lesz is.
És meg fog oldódni minden, ebben már most biztos vagyok, sztem ne aggódj annyit.
...a nők 2 dologért képesek megtenni bármit..
:)
Üdv a körben!
Az én lányom 14 hós volt mikor megtudtam hogy ikreim lesznek. :-)
A lányom most 3 éves múlt, a fiúk 1,5 évesek lesznek pár nap múlva. Ha van konkrét kérdésed szívesen válaszolok.
A nagytesotol is sok minden maradt gondolom. A babakocsit csereld el ikrekocsira. A kisfiadat lassan szokasd at heverore, a kisagyban a kicsik sokaig elfernek ketten is.
Hol eltek? En Irorszagban lakom, itt nem olcso ujonnan semmi, de a hirdetos oldalakon sokal olcsobban is lehet venni alig hasznalt dolgokat.
Hat koszonom:).
Ausztriaban elunk,itt is lehet kapni hasznalt dolgokat olcsobban,most nem is az anyagi resze foglalkoztat annyira,mint az hogy hogyan fogok veluk boldogulni egyedul.Apa reggeltol estig dolgozik,szuleink messze.Es az is aggaszt,hogy a fiam hogy fogadja majd oket,es milyen erzes lesz a kis lelkenek,ha nem "csak az ove" vagyok,mert nagyon anyas.Hogy lehet erre felkesziteni egy gyermeket?
Azt mar nem is ecsetelem,hogy mennyire kis sunyi,dorzsolt csavo,egy igazi angyalborbe bujt kisordog,aki egymaga is kepes kihozni a sodrombol neha...es akkor mi lesz majd 3mal?
Huuuuuuu!!!!!!!
Egyik szemem sir,masik nevet :)
Gratulálok neked!
Az elején biztos nehéz lessz egy kicsit de majd belerázódsz!
Majd átugrok segíteni :)
Mi is ausztriában élünk!Ti merre vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!