Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hónapos kismama vagyok és a...

2 hónapos kismama vagyok és a hasam akkora mint egy 4-5 hónapos terhes kismamáé. Miért lehet ekkora pocim? Nem hízok csak a hasam nagy. Lehet hogy ikreket várok?

Figyelt kérdés
2007. szept. 13. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Mekkora az a nagy poci? Nekem 14 hetesen 78 cm-es a hasam. Én nem várok ikreket ez tuti.
2007. szept. 13. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 11 hetes kismama vagyok és nekem is 78 cm-es a hasam. A barátnőmnek 5 hónapos terhesen akkora hasa volt, hogy többen azt hitték mindenórás. Ez gondolom alkati kérdés lehet.
2007. szept. 13. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is alkati kérdés. A kolleganőmről 5 hetes terhesen mindenki azt hitte, hogy legalább az 5. hónapban van.

De van akinek sokáig nem látszik.

Nekem 14 hetesen nem feltűnő, de a nadrágok nem érnek össze, pedig a súlyom nem változott.

2007. szept. 13. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:

ez egyénenként változó. én nagyon vékony vagyok, most 19 hetes és 78 cm a hasam, de a baba nagyobb mint ilyen korára szokott lenni/ezt a doki mondta/ és a hasam pici, azért mert lent van a baba. nem baj, ha nagy, ha ikreket vársz, úgyis hamarosan kiderül ultrahangon. barátnőm 9 hetes terhes és akkora a hasa, mint nekem. neki a doki azt mondta, hogy még nem biztos de vszínűleg ikreket vár.

gratu a babához

2007. szept. 13. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!