Mikor és hogyan választottátok le a gyermeketeket a ciciről nappal és mikor az estiről, éjjeliről?
Kedves utolsó előtti! Nem a kérdésre válaszoltál! Ide azért jönnek az emberek, hogy mások tapasztalataiból tanuljanak, ihletet merítsenek!
Ha neked a mi szoptatási szokásunk sok munkát ad, akkor örülj neki, mert azt jelenti, hogy van munkád! De ha ezt nehezen viseled, akkor képezd át magad és foglalkozz mással!
Egyébként meg én nem hiszem, hogy egy gyermek azért fegyelmezetlen, mert kötődik az anyukájához, vagy mert sokáig szopizott!
Így kérlek, ha a napi feszültségedet szeretnéd levezetni, azt ne itt tedd! Köszönöm és további szép estét kívánok Neked!
Kedves kérdező? Ha felteszel egy kérdést, akkor megvan az esély arra is, hogy olyan választ kapsz, ami nem tetszik. Ez nem baj, de azért egy picit el lehet gondolkodni. Bizonyára érzékeny pontot érintettem, ha ennyire dühös lettél.
Nem attól fog jobban kötődni, hogy mindenben kiszolgálod az akaratát. Nem baj, ha most nem hiszed el, majd később rájössz. Amit írtam, továbbra is tartom. Ha nem lennél bajban, nem írtad volna ki a kérdést. Sok sikert a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!