Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos babánál hogy készülje...

4hónapos babánál hogy készüljek a bárányhimlőre? Doktornő szerint jövőhétre számíthatok rá, ha elkapta a nagytól.

Figyelt kérdés

volt ilyen ,hasonló korú kisbabádnál bárányhimlő?hogy tudjuk majd átvészelni,gondolok itt a vakarózásra...

ha keszyűt húzok rá akkor is ledörzsöli nem?meg akkor nem tudja szopizni az újját.

2012. febr. 6. 20:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi a kérdésed, pont mára ki is jött :(

elég sok van neki a hajas fejbőrén, a mellkasán.az arcán egyenlőre nincs,pont a szemhéján van 2.és még a hátán sincs.

remélem könnyen viseli majd.

2012. febr. 16. 21:29
 12/15 Lárifári ***** válasza:
Szerintem elég meggyőző, vagyis legalább túl lesztek rajta! Hidd el, egy-két nap kellemetlen csak (rossz a közérzete, esetleg láz), később pedig mosolygós TúróRudit tarthatsz a kezedben. Nagyon édik! ;)
2012. febr. 17. 11:30
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi, ma hőemelkedése volt, meg szapaorodnak a pöttyök, már 2x annyi van rajta mint a bátyján volt.remélem azért nem pöttyösödik be teljesen.
2012. febr. 17. 20:20
 14/15 Lárifári ***** válasza:
Bocs, hogy kérdezek: Hogy vagytok? Utólag most eszembe jutott, hogy az én Kicsikém is egy éjszaka belázasodott, de kitakarással, etetéssel hirtelen lejjebb ment a forróság, úgyhogy nem foglalkoztam vele.
2012. febr. 23. 15:28
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi, érdeklődésed.nagyon pöttyös lett, az arca is tele van, megszámolhatatlan.de szerencsére elég jól viseli,kicsit nyűgösködik, de tényleg egy rossz szavam se lehet.most már nem jön több pötty, sőt kezdenek "leesni", de azért sokáig fog ez még tartani amennyi rajta van.
2012. febr. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!