Kukis kérdés. Mire számíthatok, ha tágítanak?
Mi is jártunk hasonló cipőben.Minden este szinte berepedezett a kukija, aztán kaptuk rá a szteroidos krémet. Ez is csak addig használt, amíg kentük este. Ha abbahagytuk -hiszen mindenki azt mondja, ne használjuk sokáig!-, másnap már nem is jött fel. Picit sem. Meg sem moccant. Minden este kínszenvedés volt a "kukizás" neki is, és nekünk is.
Már elmúlt 2.5 éves, és most semmi baj. Egyszer csak könnyen ment! Ma már se krém, se kínlódás! Én azt mondom, 1.5 évesen nem muszáj hagynod a tágítást, mert azoknak van igazuk, akik azt mondják, ez később magától megoldódik. Miért tennéd ki ilyen hercehurcának? Persze, nem vagyok orvos, csak a saját tapasztalatomat mondom...
Köszi, hogy írtatok.
Az orvosunk elég jófej, és mondta, hogy nem biztos, hogy kell ez a tágítás, de azért jó, ha szakember látja.
Én is csak végső esetben fogom engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!