Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok eloszor babanak...

Mikor adtatok eloszor babanak szolot hejjal egyutt?

Figyelt kérdés
1 eves mult kislanyom, imadja a szolot! Eddig meg mindig hamoztam neki. Adhatom e neki hejastol is ezentul? Ti mikor adtatok hejastol?
2012. febr. 6. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
8 hónapos korában. Vagyis sosem hámoztam meg neki, soha nem lett semmi baja tőle.
2012. febr. 6. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg annyit hogy csak 4 elso foga van felul es alul 2. Nem tudom el tudna ragni a hejat ha adom neki? altalaban 4 reszre vagom a szolo szemet...
2012. febr. 6. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én most adtam neki először, 9 hós. Előtte csak bébi ételben evett szőlőt, talán egyszer vagy kétszer. Ha már könnyedén megrág és lenyel darabos ételeket is, akkor szerintem nem lesz gond. Próbáld ki, figyeld meg mit csinál.
2012. febr. 6. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
9 hós korától, akkor szezonja volt. Nem kötekedni akarok, de honnan veszed a szőlőt? Fagyasztóból v. frissen boltból?
2012. febr. 6. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az én fiamnak 10 hónaposan jöttek ki az első fogai, tehát fog nélkül is simán megette a héjas szőlőt. Annyi, hogy 2 felé vágtam és a magot kiszedtem, de a héját sosem húztam le.
2012. febr. 6. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Frissen boltból vesszük, mag nélküli, bio - már ha ez számít valamit.
2012. febr. 6. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:
4-nek: frissen veszem a tescobol. Magtalan feher es piros szolo is van. Koszi a valaszokat, nem fogom hamozni neki tobbe... De jo! Nem kell vele kinlodani!
2012. febr. 7. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Apró örömök az életben :-)
2012. febr. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!