Mikor adtatok eloszor babanak szolot hejjal egyutt?
Figyelt kérdés
1 eves mult kislanyom, imadja a szolot! Eddig meg mindig hamoztam neki. Adhatom e neki hejastol is ezentul? Ti mikor adtatok hejastol?2012. febr. 6. 19:22
1/8 anonim válasza:
8 hónapos korában. Vagyis sosem hámoztam meg neki, soha nem lett semmi baja tőle.
2/8 A kérdező kommentje:
Meg annyit hogy csak 4 elso foga van felul es alul 2. Nem tudom el tudna ragni a hejat ha adom neki? altalaban 4 reszre vagom a szolo szemet...
2012. febr. 6. 19:47
3/8 anonim válasza:
Én most adtam neki először, 9 hós. Előtte csak bébi ételben evett szőlőt, talán egyszer vagy kétszer. Ha már könnyedén megrág és lenyel darabos ételeket is, akkor szerintem nem lesz gond. Próbáld ki, figyeld meg mit csinál.
4/8 anonim válasza:
9 hós korától, akkor szezonja volt. Nem kötekedni akarok, de honnan veszed a szőlőt? Fagyasztóból v. frissen boltból?
5/8 anonim válasza:
Első vagyok, az én fiamnak 10 hónaposan jöttek ki az első fogai, tehát fog nélkül is simán megette a héjas szőlőt. Annyi, hogy 2 felé vágtam és a magot kiszedtem, de a héját sosem húztam le.
6/8 anonim válasza:
Frissen boltból vesszük, mag nélküli, bio - már ha ez számít valamit.
7/8 A kérdező kommentje:
4-nek: frissen veszem a tescobol. Magtalan feher es piros szolo is van. Koszi a valaszokat, nem fogom hamozni neki tobbe... De jo! Nem kell vele kinlodani!
2012. febr. 7. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!