Mikor adtatok bolti tejet eloszor babatoknak? Milyent es hogyan?
Figyelt kérdés
Siman, vagy kakaonak, poharbol vagy cumisuvegbol?2011. febr. 21. 11:03
1/5 anonim válasza:
Én 1 éves kora után tejbegrízt főztem neki bolti tejből. Először 1/3 tej, 2/3 víz, majd fele-fele és végül egyre több tejből, majd tiszta tejből. Kb 15-16 hós volt, amikor kakaót ivott, addig 1-szer 1-szer próbáltam tejet adni neki pohárból, de az nem jött be neki. A kakaót azóta imádja, minden fürdéskor megiszik egy pohárnyit.
2/5 anonim válasza:
15 hónaposan, cumisüvegből. Simán is kapott, meg kakaónak is.
(Nem kap minden nap, kb hetente 1-2 alkalommal csak.)
3/5 anonim válasza:
10 hós kora óta kap tápi helyett, mert már egyik fajtát se itta meg (nem csoda, szörnyű ízük van) először 1.5-et most 2.8-at kap, lassan be akarom vezetni a 3.5-öset. 14 hós
4/5 anonim válasza:
Utolsó:
A legtöbbnek tényleg, viszont van a Hipp 3-as tápszer, vaníliás, még én is azt mondtam, hogy finom, nem tudom, ezt próbáltátok-e.:-)
5/5 anonim válasza:
14 hónaposan lelopta az apja tejesbögréjét az asztalról. :) Simán kiitta a 2 decit. Semmi baja nem lett. Azóta is kap heti 3-4 alkalommal.
Még babatejet iszik reggelenként tejként vagy kakaóként megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!