Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak! Mennyi idos volt a...

Anyukak! Mennyi idos volt a picitek, amikor eloszor adtatok neki joghurtot, vagy turot? Milyen joghurtot adtatok neki?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
7 hónapos,Humana bébidesszert,ami szerintem sima ízesített joghurt :)
2010. nov. 9. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia én 7 hónaposan adtam neki Krémtúrót most már 9 hónapos adok neki sima natúr joghurtot meg pötidanont.
2010. nov. 9. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 8 hónaposan adtam neki először natúr joghurtot, én tettem bele neki gyümölcsöt.

Túrót szintén én csináltam neki, mai napig szereti gyümölccsel, boltit csak legvégső esetben adok.

Joghurtból mindegy melyiket veszed, de az activiát a gyártó nem ajánlja 2 éves kor alatt.

2010. nov. 9. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
nyolc hónaposan kapott először babajoghurtot.Túrót,natúr joghurtot,sajtot tíz hónapos korától.Egy éves elmúlt,amikor gyümölcsös joghurtot adtam neki,és kap is rendszeresen azóta.Olyan joghurtot veszek neki,ami nem tartalmaz semmi adalékanyagot csak joghurtot és gyümölcsöt.Petite danonet és a hasonló dolgokat nem adok neki.Krémtúrót szokott kapni vaníliásat,amit szintén ott veszek,ahol nem raknak bele semmi szemetet.Házi krémtúrót is szokott kapni,ami túróból,gyümölcsből,natúr joghurtból és egy pici szőlőcukorból áll.Bolti gyümölcsös joghurtot pl. danonet nem kap.
2010. nov. 9. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
8 hótol. Eleinte natur joghurtot adtam neki, és kevertem bele gyümit a túróba is. 9 hótol a bolti joghurtokat kapja, mikor milyet veszek. Házi túrórémet még ma is készítek neki, 21 hós.
2010. nov. 9. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!