Milyen ruhát adnál újszülött babádra 25 fokos lakásban?
ujjatlan body, hosszú ujjú rugi
ujjas body, ujjatlan rugi
ha fázós, akkor rá egy kisplédet
hosszu újjú bady, nadrág, zokni
vagy rövid újju body, rá rugi....rövid újjut én semmi féle képen nem adnék még rá!
Ilyenkor még nem jó a hőháztartásuk, jobb őket rendesen felöltöztetni....
figyeld azért mindíg hogy nincs-e nagyon melege, akkor kicsit lejebb lehet öltöztetmi....
A 25 fokot azonnal megszüntetném, mert csak kiszárad a baba nyálkahártyája és az sokkal rosszabb neki.
majd ha maximum 23 fok van akkor adnék rá hosszúujju bodyt, rugit, és betakarnám takaróval, ha kell meleg palackot tennék mellé.
25 fok túl sok. vegyél vissza.
body+rugi, az én lányom elég fázós amikor hazahoztuk a kórházból 1-2 hétig alvózsákot is adtam rá sokszor (és a kiságyban pléddel és paplannal is betakartam). De nálunk sosem volt 21-22 foknál több a lakásban (védőnő tanácsára) sőt éjszakára csak 20 fok... mi csak fürdetéshez fűtöttük fel a helységet 25-26 fokosra.
Már két és fél hónapos a kismanóm, még mindíg body és rugi van rajta legtöbbször, de általában kap pluszban egy meleg zoknit vagy kis benti cipőcskét, és esetleg egy vékony kardigánt (neki már kényelmetlen lenne napközben a alvózsák mert folyton jár keze-lába)...
hát nem hiszem hogy a 25 fok rossz lenne a babának...a szülészeten sokkal melegebb környezetben tartják őket....
de ez csak az én véleményem....
Köszi minden eddigi választ!
Sajnos nem tudom szabályozni a hőmérsékletet, távhő van nálunk...
Rövid ujjú bodyt, hosszú ujjú rugit (nem az a vastag plüss, hanem pamut) adtam rá, és egy vékony pléddel takartam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!