Bogyo110 kérdése:
A gyed kompenzálást csak az igényelheti aki igénybe veszi a családi adókedvezményt?
Figyelt kérdés
Mert nálunk azt a férjem igényli akkor én most nem vagyok rá jogosult ?2012. febr. 5. 21:36
1/13 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de z engem is nagyon érdekelne. Senki nem tud semmit, csak találgatunk. Nálunk is apa veszi igénybe a családi kedvezményt, de igazából nem értem, hogy az egyik miért zárja ki a másikat???
2/13 A kérdező kommentje:
na ez az amit én sem értek !szerintem ez is lehet majd egy kifogás hogy sokan ne kapjanak kompenzációt de remélem nem igy lessz!
2012. febr. 5. 21:57
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Én eddig úgy értelmeztem, hogy az nem igényelheti, aki kapja a családi adókedvezményt. De ez nekem nagyon magas. Szerintem fel fogom hívni az oep-t. Nem értem az egészet.
5/13 anonim válasza:
Ha tudtak valami okosat mondani, azt írd meg nekünk légy szíves. Köszönöm.
6/13 anonim válasza:
Én elolvastam és a táblázat szerint, aki nem veszi igénybe a családi kedvezményt, az a teljes összeget visszaigényelheti. Tehát így járunk jobban! :) Legalább is nagyon remélem, hogy tényleg így is lesz. :) Mert nálunk is a párom veszi igénybe a családi adókedvezményt. :)
7/13 anonim válasza:
Na úgyis beszélnem kell a könyvelővel ma, megkérdezem, ő biztosan tudni fogja. Ha mond valami okosat, majd megírom.
8/13 anonim válasza:
Nálunk is a férjem igényli a családi adókedvezményt.Akkor így fogok jobban járni?Nah ma felhívom az OEP -et
10/13 anonim válasza:
Azt hiszitek felveszik???? ÁÁÁÁÁÁÁ
de nem adom fel!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!