Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én már nemtudom mitöl ébredhet...

Bogyo110 kérdése:

Én már nemtudom mitöl ébredhet éjszakánként 1 éves kislányom szerintetek?

Figyelt kérdés
6 hetes korától átaludta az éjszakákat leszámitva (nátha fogzás) de az elmúlt 1.5 hónapban szinte minden éjszaka felriadva sirva ébred nem éhes probáltam nem szomjas mert vizzel mindig megkináltam.Este nyolckor simán elalszik majd olyan 22 óra felé felsír van ugy hogy mire beérek a szobájába addigra már vissza is alszik de van ugy hogy pár percig ringatom vagy simizem a hátát és már alszik is és ezt igy kb 2-3 szor eljátsza éjszaka!Jeleztem a védőnőnek doktornőnek az egyik szerint álmodik azért sir a másik szerint meg elrontottam mert éjszaka megitattam és azért kel de most már inni se iszik csak bemegyek hozzá megvigasztalom max 5 pec és alszik!szerintetek miért ébred ha eddig meg jó alvó volt?
2012. febr. 5. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk ez addig volt, amíg az éjjelifényt be nem tettem neki, azóta alszik rendesen ismét, de neki is 1 éves kora körül volt ilyen.Ő is 8 kor alszik el, és 11 körül ébredt meg mindíg.
2012. febr. 5. 21:24
 12/14 A kérdező kommentje:
amugy még egy hónapja mikor előszöt tettem fel ezt a kérdést akkor kaptam egy ötletet hogy adjak neki lefekvéd előtt nurofent én ezt az első ébredés után adtam akkor viszont nem kelt fel reggelig na de nem adhatok neki álandóan nurofent!
2012. febr. 5. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne add neki szerintem mert ha csak felsír akkor tényleg az álommanók nem hagyják aludni!!:))Habár én most adok a kicsikémnek fájdalomcsillapítót de neki jön a foga és látom a szenvedését hogy a cumit már majdnem teljesen leharapja annyira rágja,nekünk nem használt az éjjeli fény mert felfigyelnek rá de a levendulás szundikendő jobbá tette az éjjeleinket!!!:)
2012. febr. 6. 07:40
 14/14 A kérdező kommentje:
igen a levendulát ma fogom bedobni majd jelzem bejött e!
2012. febr. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!