Bogyo110 kérdése:
Én már nemtudom mitöl ébredhet éjszakánként 1 éves kislányom szerintetek?
Figyelt kérdés
6 hetes korától átaludta az éjszakákat leszámitva (nátha fogzás) de az elmúlt 1.5 hónapban szinte minden éjszaka felriadva sirva ébred nem éhes probáltam nem szomjas mert vizzel mindig megkináltam.Este nyolckor simán elalszik majd olyan 22 óra felé felsír van ugy hogy mire beérek a szobájába addigra már vissza is alszik de van ugy hogy pár percig ringatom vagy simizem a hátát és már alszik is és ezt igy kb 2-3 szor eljátsza éjszaka!Jeleztem a védőnőnek doktornőnek az egyik szerint álmodik azért sir a másik szerint meg elrontottam mert éjszaka megitattam és azért kel de most már inni se iszik csak bemegyek hozzá megvigasztalom max 5 pec és alszik!szerintetek miért ébred ha eddig meg jó alvó volt?2012. febr. 5. 20:30
1/14 anonim válasza:
én is rossz álomra gondolnék. tv-ztek előtte? olvastam egy könyvben, hogy akár a hülye reklámoknak is lehetnek ilyen következményei, hogy hetekig felriad éjjel a pici :/
2/14 A kérdező kommentje:
nem igazán mondhatnám h be is van kapcsolva akkor is max a hupikék törpikék de szinte rá se bagozik a tévére!
2012. febr. 5. 20:35
3/14 anonim válasza:
A babák akkor is hallják,figyelik a körülöttük levő hangokat,zajokat,ha látszólag rá sem bagóznak. Egy évesnek még semmilyen TV-t nem kellene nézni. Emiatt is álmodhat rosszakat,vagy alhat rosszul.
4/14 anonim válasza:
Az én lányom is szokott ilyet csinálni. Én a rossz álomra gyanakszom. Mert hamar megnyugszik, könnyen vissza is alszik. Vagy fel sem ébred, csak álmában sírdogál picit.
Pedig nálunk nem nagyon megy a TV, max. zenét szoktunk hallgatni, mert azt nagyon szereti.
5/14 anonim válasza:
mi pont így vagyunk mi is,csak ők ketten vannak,és vanhogy álom miatt van hogy a pocijuk miatt kelnek,de van egy ismerősöm akinek a muszáj miatt egy szobába alszanak a kicsikkel és nem ébrednek már pedig a tv megy szóval szerintem teljesen gyerekfüggő ez is,de kitartás mást nem tudok sajnos csak együtt érezni veled!!:)))
6/14 A kérdező kommentje:
kitartun kitertunk köszönöm .Nem fáradság tényleg megtenni hogy felkelek csak sokszor olyan keservessen tud sirni hogy azért keresem az okát de nem találom!
2012. febr. 5. 21:02
7/14 anonim válasza:
Nálunk egy betegség óta vannak újra ilyen ébrdezések, mostanság már kiderülni látszik, hogy konrétan az újabb fogzási hullámtól
8/14 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam először én is de mostmár 1.5 hónapja ébredezik igaz azóta nőtt ki az első négy fogu
2012. febr. 5. 21:12
9/14 anonim válasza:
Nos ha sokáig sír akkor poci vagy fog,nem?Nálunk most jönnek a 15.16 és talán a hátsó örlők is,,,szóval esetleg ha a napi kajákat megviszgálnád lehet megterhelő neki a napi kaja,vagy a vacsi pl :a fiúk nagyon kis könnyűt vacsiznak mert volt hogy jól belaktak pl:tejbegríztől és egész éjjel sírtak mert fájt a pocijuk:(Mit adsz neki vacsira vagy mennyivel alvás előtt??Miket eszik???
10/14 A kérdező kommentje:
nem sir sokáig ugy kb 1-2 percig vagy van hogy mire beviharzok a nappalibol már alszik is .enni már szinte azt eszi amit mi napközben vacsira meg tápszert kap lefekvés előtt !
2012. febr. 5. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!