Vajon mi lehet az oka, hogy a 4 hónapos kislányom újra felkel éjszakánként, többször is?
Nálunk detto. 4,5 hónapos. ddig átaludta az éjszakát, reggeél 6-7 körül ketl csak. Most 1 hete, nyáladzik, dörzsöli az ínyét, sírdogál, keveset eszik, - szóval jön az alsó két fogacska, és azóta felkel 1-3 között, -ilyenkor nem adok neki, hanem visszaaltatom, aztán kel 5kor, ekkor cicizik, aztán kel 7körül. Én mától már napközben is adtam neki chamomilla homeós bogyót, de nem az igazi, lehet, hogy megpróbálom a Viburcolt...
Kitartás nektek is!
utolsónak:
két dolog lehet amitől nem az igazi a chamomilla!Egy az,hogy a homeos bogyók a legtöbb babánál nem azonnal fejtik ki hatásukat hanem csak a 4-5.napon!A másik meg lehet az,hogy a te babádnak nem alkati szere a chamomilla!Nekünk sem az vált be,hanem egy másik fajta!Itt tudsz tájékozódni,hogy melyik a ti alkati szeretek:
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!