Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír 20óra óta egyfolytáb...

Miért sír 20óra óta egyfolytában a lányom?

Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyok. Nem akar elaludni hiába ringattam, csináltam akármit. Most az apja próbálja de nem sok sikerrel. 2hetes. Hogyan tudnám elaltatni?
2012. febr. 4. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Megjött már végre a lepontozónk is!

Remélem, ettől jobban fog aludni! Idióta...

2012. febr. 4. 23:05
 12/21 anonim ***** válasza:

akkor lehet túlette magát a csöppség :)

tudom nehéz, de mély levegő és... kitartás!

espumisantól az én fiamnak úgy fájt a pocakja, hogy szó szerint visított :˛(. nekünk csak az infacol jött be.

én mikor nem tudtam, hogy mi lehet a baj akkor mecsek baby teával is megkínáltam, volt, hogy ivott pár kortyot is megnyugodott :) talán még ezt is megpróbálhatod

jó éjszakát nektek!!!

2012. febr. 4. 23:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Valaki említette a porszívót, erről jutott eszembe, hogy az én gyerekeimet a hajszárító hangja nyugtatta meg. Néha a pocakjukra is ráirányítottuk óvatosan a meleg levegőt pár mp-re, az különösen jólesett nekik. :-)

Vagy amit még szerettek, az a "tigris a fán" tartás: hsrafektetni az alkarunkon, így: [link]

2012. febr. 5. 00:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem akarok riogatni, de lehet bélelzáródás is a vigasztalhatatlan sírás mögött. Barátnőm az egy hetes babájával járt így.
2012. febr. 5. 02:56
 15/21 Kerria ***** válasza:

Hasfájás! :(

Nálunk is így volt sajnos. Szilveszterkor tetőzött, akkor voltunk egy hónaposak, és végig üvöltötte az éjszakát, hajnal 4 kor beültünk a kocsiba, bevittük a János kórházba, bélelzáródás aggodalmával. "szerencsére" kiderült, hasfájós, és nincs semmi baja, adtunk az ördögnek egy utat, de így nyugodtunk meg. Erre felbuzdulva, kértünk a dokitól a csípő- és koponya ultrahang mellé egy hasi UH beutalót is, és ott is megerősítették, tele van a gyerek levegővel.

Amit tettünk:

- vettünk ANTI-COLIC cumisüveget (mert nagyon mohón evett)

- orvos felírta a Papaverin cseppet (ettől olyan szorulása lett, hogy abbahagytuk)

- SAB simplex/Infacol/Espumisan cseppek/Gripe Water víz (ez utóbbi csak 1 hónapos kortól) Nálunk az Infacol tünt hatásosnak

- pocak melegítés (melegvízes palack, cseresznyemag párna)

- pocak masszírozás

- szélcsövezés (főként ha nehezen jönnek a pukik, és a széklet)

- hideg zaj (porszívó, mellszívó, hajszárító, tenger morajlás...)

- türelem... sajnos általában 3 hónapos korukra erősödik meg a bélrendszerük, így addig kitarthat ez a hasfájás dolog. Van akinél ez elhúzódhat akár fél éves koráig, nálunk most lesz 10 hetes, és megszűnt a sírás, érzékeny még, de már nem ordítja végig az éjjeleket. Általában este fél6 6-tól kezdte és hajnal 2-3-ig tartott a sírása.

[link]

2012. febr. 5. 04:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha eszik rendesen, és kijön minden, nem akar inni, stb. akkor orvos! Nálunk az orvos mondta, hogy nem rég rotavírusos baba náluk.
2012. febr. 5. 09:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerinem a pocija fáj. Nálunk is mindíg este kezdődött.Espomisan és egy felmelegített textilpelust tettem a hasára. Ez segített. Próbáld meg hasra tenni, az is jó a hasfájós babáknál.
2012. febr. 5. 09:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért remélem megvigasztalódtatok.

Egy történetet szeretnék leírni neked. A lányom kb 2 hetes lehetett szintén amikor az egész napot végigordította. teljesen kivoltunk az apjával, rémeket láttunk, hogy tuti beteg. Kihívtuk a doktornőt délutánra, aki nagyon rendes volt és kijött. Megfogta a lányom és láss csodát a reggel óta folyamatosan ordító gyerek elcsendesedett és vidáman nézelődött.

A doki mondta, hogy iszonyatos radarjuk van ezeknek a gyerekeknek megérzik a feszültséget és bár már elmúlt az alapprobléma (hasfájás stb) a szülő feszültsége miatt feszült. Erre volt még egy példa. Szintén ordítás régóta, el voltam keseredve, felhívott a barátnőm és amíg dumáltunk ringattam a síró gyereket aki láss csodát elaludt (beájult) a karomban.

Ebből csak azt próbáltam kihozni, hogy ilyenkor próbálj meg megnyugodni átadni a babát a párodnak vagy ha egyedül vagy akkor kicsit letenni az ágyába sikítani a fürdőbe/párnába és visszamenni. Ha nyugodt vagy megérzi és ő is hamarabb meg fog vigasztalódni. Persze ez akkor működik, ha nem beteg.

2012. febr. 5. 10:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Szegényke!Remélem már megnyugodott. :) Masszrozgasd a pocit az segiteni fog.
2012. febr. 5. 11:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Megnyugodott a babácska? Segített valami?
2012. febr. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!