Miért sír 20óra óta egyfolytában a lányom?
szopizik?mit ettél ma?nem lehet, hogy a pocija fáj??
még olyan pici, sajnos ilyen előfordul...
De ha ez vigasztal, az én fiam kb hajnali 2-től csinálta ezt jó pár napig,az nagyon rossz volt...:)
Túl lesztek rajta, ringasd, esetleg tornáztasd,szélcső,hőmérőzés, "csodaszerek" mint pl infacol,grip w
Ha szoptatod, próbáld meg megint mellere tenni, lehet éhes maradt. nekem akkor sírt ennyit a fiam, amikor a büfi nem jött ki rendesen.Akkor ujra a vállamra tettem, és akkor kijött neki nagy nehezen.
Lehet fáj a hasa, tornáztasd a lábát egy kicsit, hátha kijön a bentragadt puki
véletlen elküldtem bocsi...
szóval grip wather, espumisan és hasonlók.
Jobbat nem tudok sajnos...
Biztos fáj a pocija.
Kitartás! Tudom milyen...
front,éhes,szomjas,cicizni szeretne,nyomja valami,melege van,száraz a levegő,túlfáradt,fáj a hasa,fázik,bekakilt,csípi a pisi,rátekeredett a cérna a lábujjára...stb
esetleg autózzatok egyet, vagy nálunk bevált a pocaksimogatás is, de a cicinalvástól is hamar megnyugodott
Annyira érzékenyek még ilyenkor minden időjárási változásra!Lehet a hó a baj, vagy fájdogál a pocija.Nem akarlak elkeseríteni, de még sok ilyen lesz.Ha az időtől van, akkor passz, mert azt nem lehet befolyásolni, ha a pocija, akkor pedig masszírozd az óramutató járásával megegyező irányba, fogd meg a térdeit, és körözz vele, fel a pocihoz, és utána szét, hogy mozogjanak a bele, hát ha beragadt egy kis puki..
És kitartás!!!
na akkor most kell mély levegőt venni,átadni apának, kimenni a fürdőbe és ordítani egyet:)
Holnapra túl lesztek rajta, nem mondom, hogy nem lesznek még ilyen esték, de sajna benne van a pakliban, hiszen még csak 2 hetes...
KITARTÁST:)))
A Gripe Watert csak 1 hónapos kor után lehet adni.
Tegyétek bele a takarójába vagy egy nem túl nagy plédbe és ketten ringassátok el(nekünk hetekig csak ez segített, hátha nála is bejön)
vagy
kapcsold be a porszívót és úgy próbáld ringatni és óvatosan mellre tenni, hátha beájul
ha meggyőződtél, h a pocija fáj, ezek után tarts otthon Riabal nevű löttyöt, picigörcsoldó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!