Most komolyan tényleg ennyire kevesen beszélnek a babájukhoz a terhességük alatt?
Figyelt kérdés
Még mielőtt félreértés esne engem nem zavar!Csak azért kérdezem mert egy másik kérdésnél szépen lepontoztak csak mert én azt írtam hogy szoktam beszélni a kislányomnak mikor terhes voltam.Akik meg azt írták hogy nem beszélnek azokat meg 100%-ra értékelték.2012. febr. 4. 13:08
11/21 anonim válasza:
Ne foglalkozz a lepontozással,itt az megy,hogy ha nem tetszika válasz,vagy nem értenek egyet,vagy csak irigyek,rosszindulatúak jól lepontoznak,még akkor is ha kifejezetten hasznos a válasz,illetve ha a kérdésre válaszolsz. Én nem nagyon beszéltem hozzá,simogattam,akkor zenét hallgattam és figyeltem melyik "tetszik" neki,vagy énekelgettem magamnak,és nagyon szerette ő is,ritkán beszéltem hozzá,főleg akkor ha nagyon aktív volt odabent.Nem vagyok olyan fajta,most 9 hónapos de sosem gagyogtam neki vagy ilyesmi,akkor nem szoktam állandóan mondókázni neki.Énekelni szoktam,meg mesélni meg "beszélgetni" vele.De én nem ilyen fajta vagyok,meghagyom a mamáknak ezt a szórakozást :) De ettől még biztosan nem pontozom le azt aki ilyesmiket is csinál a babájával,engem viszont mindig lepontoznak,mindenért,értsd úgy,hogy pusztán csak azért mert válaszolok egy kérdésre :D ez van ha nekik ez a szórakozásuk,attól te ne kenődj el :D
12/21 Babi0906 válasza:
Hát akkor én most hasznosnak ítéltem ezt a választ :)
13/21 anonim válasza:
Én sem beszéltem hozzájuk, amikor a hasamban voltak a gyerekeim. De a terhesség vége felé már előfordult, hogy nagyon odanyomták a fejüket vagy a pocakjukat a hasfalhoz, teljesen láthatóan kidudrodott. Olyankor mindig megsimogattam őket.
14/21 anonim válasza:
Szia.Mi is beszeltunk a lanyunkhoz,sot a ferjem minden este "kitalalt" meset mondott neki.En is mondtam neha mikor mit csinaltam.Simogattuk is sokat.
Olvastam, felismerik az akkor hallott hangokat,zeneket stb.
A lepontozassal pedig ne is torodj en regota nem is foglalkozok vele.
15/21 anonim válasza:
Én jó dolognak tartom, ha beszélsz a babához terhesség alatt. Én is akartam és próbáltam, de nekem annyira nem sikerült; örültem volna ha jobban megy.
A pontozásokat viszont hol lehet látni? Ezt sosem értettem, hol lehet ilyet megfigyelni...
16/21 anonim válasza:
én is beszéltem hozzá, és babazenét is játszottam neki, és képzeld egyszer a fülhallgatót a hasam elé tettem 5 cm-el, és éreztem hogy odafordul, és addig dugta a kis fejecskéjét amíg el nem érte a fülhallgatót. csak úgy csúcsosodott a hasam. 15 hós, és a mai napig imádja a zenét és nagyon kiegyensúlyozott gyerek.
17/21 A kérdező kommentje:
15.-nek a pontozást a jobb alsó sarokban a százalékod mellett lehet látni.Mint például az 1.válaszolónak oda van írva 80%-ban hasznosnak tűnik.
Köszi a sok választ.
2012. febr. 4. 21:29
18/21 anonim válasza:
15-ös vagyok: igen, azt tudom, hogy ott lehet pontozni alul, de nem tudom, honnan tudja valaki, hogy "na, most engem lepontoztak"
19/21 anonim válasza:
Utolso.Ha valaki lepontozza a kerdesed akkor nem csak azt latnad eppen hany szazalekban adsz hasznos valaszt ,hanem melle lenne irva tegyem fel a valasz 80%ban hasznosnak tunik.Amig ilyesmit nem latsz az azt jelenti hogy nem pontozta le vagy fel senki.
20/21 anonim válasza:
Nekem kutyáim vannak és velük is beszélgetek ,elmesélem a dolgokat,így nem frusztrált hogy a babához beszéljek :) szerintem ez így normális. Én nem értem hogy lehet valakiben annyi gátlás hogy zavarja...hogy más mit gondol,hol érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!