A kölcsön kapott bébi ruhákat szerintetek vissza kell adni? Ezt kölcsönbe kapja a kismama, vagy örökbe?
Ezzel én is bajban voltam!
A felét nem adtam vissza mert azt sem tudtam honnan van!
Van amelyik meg volt jelőlve!Azokat tudtam vissza adni!
Igen, illik visszaadni! Vagy legalább is megkérdezni,hogy lesz-e még rá szükségük!
Mi egy rokontól kaptunk, ezért tudom,hogy kinek kell visszaadnom. De ha másképp nem megy írd fel valahova. Pl. virágos, rózsaszín rugdalózó ettől meg ettől!
Igen, illik visszaadni!
Mi amit kölcsönkaptunk és amit kölcsönadtam mindegyiknek a címkéjére alkoholos tollal ráírtam a kezdőbetűjének annak akitől kaptuk. Ez a mosáskor sem jön ki, nem látszik és szerintem a ruhának sem lesz tőle semmi baja.
Nálam a sógornőm közölte kölcsönadja, így az nem kérdéses, neki vissza fogom adni.
Ismerős aki adta, ő mondta, hogy nem akar több gyereket, így neki nem kell visszaadni.
Próbáltam így letisztázni mindenkivel, de az sem ciki, ha most kérdezel rá, szerintem.
Én lefényképeztem minden ruhát, amit kaptam, és el van mentve a gépemen, külön-külön mappába.
Én is kaptam két barátnőtől is kölcsön. Tudtam hogy szeretnének még babát,így a ruhákat visszavárják.
És azzal is tisztában voltam,hogy nem fogok rá emlékezni,kitől mit kaptam,megjelölve nem voltak. Így fogtam és lefényképeztem a ruhákat,hiánytalanul vissszakapta mindneki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!