31 hetes kismama vagyok a második babánk is fiú lesz, de valamiért nem tetszik semmilyen fiú név, miért van ez?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok nekem fiú neveket ,ha lehet valami egyedit és ne hétköznapit mint a Bence Balázs Dávid ja meg a Kevin mert attól kész vagyok.Nagyon kislányra voltunk felkészülve lehet h ezért sem nagyon tetszenek a fiú nevek.Mindenképpen 2 nevet kell választanunk ,mert az 1ső kisfiam Dominik Krisztián lett.2012. jan. 8. 16:50
1/17 anonim válasza:
Ármin, Benett, Zétény, Benő, Álmos, Emil
2/17 anonim válasza:
Júj ez szíven ütött, mert az én egyik kisfiam is Dávid és nagyon szeretem ezt a nevet. Félre a tréfával, ha nekem még egyszer fiam születne, akkor SEBESTYÉN lenne a neve. :-)
3/17 anonim válasza:
nem segít, de hátha vigasztal, hogy én is így vagyok vele, mint te, csak én már 35 hetes vagyok és még nem tudtunk választani :) nekem is van már egy kisfiam
4/17 A kérdező kommentje:
Bocsi nem azért írtam hogy nem tetszik a Dávid és a többi hétköznapi név ,csak mert ahol lakunk sok hasonló nevű kisfiú van.
2012. jan. 8. 17:05
5/17 A kérdező kommentje:
35 hetes kismami,Ti milyen neveket nézegetettek?Én már néztem a Benettet de márciusba van a névnapja lehet h pont akkor születik a picur és nem akarom h egybe legyen neki a 2 ünnep.
2012. jan. 8. 17:07
6/17 anonim válasza:
Samu...egyszerű, különleges, nem tucat név... szerintem HATTTTALMAS!!!!
10/17 anonim válasza:
Nekünk is van egy kisfiúnk,most 10 hetes kismama vagyok,nagyon lányt várunk,fiú nevem még csak elképzelésbe sincs....nagyot fogunk mi is esni,ha fiú lesz :((((még reménykedünk....
Na de,hogy segítsek is a környezetemben lévő ritkább fiú nevek:Zente,Zétény,Hunor,Benedek,Lénárd,Flórián,Bendegúz,Boldizsár...
Nálunk talán még a Lénárd vagy Bendegúz jön szóba,de Nekem nem tetszik most egy sem:((Hátha lány lesz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!