31 hetes kismama vagyok a második babánk is fiú lesz, de valamiért nem tetszik semmilyen fiú név, miért van ez?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok nekem fiú neveket ,ha lehet valami egyedit és ne hétköznapit mint a Bence Balázs Dávid ja meg a Kevin mert attól kész vagyok.Nagyon kislányra voltunk felkészülve lehet h ezért sem nagyon tetszenek a fiú nevek.Mindenképpen 2 nevet kell választanunk ,mert az 1ső kisfiam Dominik Krisztián lett.2012. jan. 8. 16:50
11/17 anonim válasza:
fiunevünk nekünk is elég nehezen lett, nekem volt pár ötletem de apjának egyik se tetszett, de végül a zalán megtetszett mindkettőnknek.
12/17 anonim válasza:
a 35 hetes vagyok :) talán a Lehel, ami szóba jöhet, de egy név se tetszik igazán, teljes rövidzárlat :) lehet, hogy majd csak a kórházban kinyögök valamit és úgy lesz neve a kicsinek :)
13/17 anonim válasza:
Itt megtalálod az összes anyakönyvezhető nevet. A fiúk kinyomtatva kb 6 oldal.
Mi is ezt szűkítjük, eddig csak lányban gondolkodtunk...
14/17 anonim válasza:
Benedek? Benjamin? ha a nagyot pl Dominak becézitek a Beni tök aranyos mellé.
15/17 anonim válasza:
Az én fiam Nataniel...de lehet anyakönyveztetni Nátániel-nek is. Névnapja November 9.
Amúgy nekem is a Benett tetszett még.
16/17 A kérdező kommentje:
hát kösy mindenkinek,éredekes de kb. mi is ezeket a neveket nézegettük.a párom Benjamint akar de én félek h majd mindenki Bendzsinek becézi.Azért gondoltam még a Benettre,csak hát márciusi névnap.Meg tetszik még a Noel ,Nataniel is nagyon,Dorián,páromnak Martin,de nekem az sem.Hát nagyon nehéz lesz.Én is azt mondtam majd a korházba mikor kezünkbe foghatjuk már lehet akkor találjuk ki a nevét.
2012. jan. 9. 14:02
17/17 anonim válasza:
Kedvenceim: Benedek és Ágoston.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!