Pampers Activ Baby pelus méretezés! Segitenétek?
Biztos, hogy nem kell nagyobb, próbálj meg esetleg más márkát. A fiamnak annak idején csak a Huggies vált be, a barátnőm (lányos anyuka) viszont a Liberora esküdött, ami nálunk alapvetően kifolyós volt. Most a lányommal pampers Premium Care-t használok, neki ez bejött, de sokan dicsérik a DM-st is (nekem ez vastag a másik után).
Ennél nagyobbat ne vegyél, mert akkor pont azért fog kifolyni!:)
Kedves első!Igen kiprobáltam és nem tudom mi tévő legyek!ha te jutsz valamire ne felejts el...:)
Köszi!
Kedves második!
A Huggiest kiprobáltam már a 4es méretet de abbol is kifolyt!Liberot nem merem mert arrol én is azt hallottam hogy nagyon durva, vastag!:S
Sőt a fehér Pampersből is kifolyt már!:S
jaj nem tudom mit vegyek...!:(
Köszönöm neked is!:)
Szerintem a Libero nem jó,durva a tapintása és olyan csomós lesz benne a betét,ha pisi éri.
Az active baby jobb,de nem bírja el a sok pisit és kifolyik a kaki is.
Szerintem a legjobbak a dm-es babylove,Rossmann-os Babydream,lidl-ből a tourjours, de amit én mindig éjszakára használok és soha nem ázott még át, az a Tesco zöld essentials,komolyan a legjobb!!!4-est használunk.
1. vagyok, a jövő héten veszek premium care-t vagy a tescós zöldet. Kipróbáljuk, teszt után írok.
Majd te is írd meg a tapasztalatod.
Nem jobb egyik sem:( Átáznak.
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!