Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan nevettessem meg 7...

Hogyan nevettessem meg 7 honapos gyerekemet?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
puszilgasd a talpát, hasát, tenyerét. :)
2012. febr. 2. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Bar az enyem 17 honapos de mostanab akar egy oran at is kepes rohogni azon, hogy en "rohogok". Egy tv musorban hallottam a mosolyterapiarol, hogy mennyire jo hatassal van az idegekre, kicsit utanna neztem es kiprobaltam. Csak rohogni kell, es ez annyira tetszik a gyereknek, hogy o is csinalja :) (Amugy hatasos)
2012. febr. 2. 11:30
 3/8 Kerria ***** válasza:

Mondókákkal...

Kerekecske dombocska...

csip csip csóka...

ha nem monoton hangod adod elő, és hozzá játszol vele (körözgetsz a tenyerén, majd beszalad a nyulacska a hóna alá, stb) akkor nagyon aranyosan tudnak rá nevetgélni :)

2012. febr. 2. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerekem a csip-csip csókától kacagott a legjobban. Aztán a kukucs-játék.
2012. febr. 2. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Kukucs játék, vagy puszilod a hasát, dobálod (persze csak ha mered) beledörzsölöd az orrod, homlokod a hasába. Ez a fő kedvenc nálunk.
2012. febr. 2. 11:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat! mindet kiprobalom:)
2012. febr. 2. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a kedven az oldalba fúvás, fejjel történő bökdölődés (hasán, hátán, nyakán, lábain), hirtelen kiadott magas hangok, amitől egy kicsit megdöbben, majd nevet rajta egy jót, valamint nagy kedvenc még az, ha takarót, ruha darabot a fejére rakok, ő jó nagyokat szuszog alatt, majd hirtelen lerántja magáról és mikor meglát, akkor mondom neki, hogy "kukk vagy kukucs", hát ezt nagyon élvezi! jah, és még azt, amikor apa össze-vissza, fel-le dobálja, pörgeti, hintáztatja stb...
2012. febr. 2. 14:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Erdekesebbnel erdekesebbek a valaszok:)
2012. febr. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!