Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiságy helyett utazóágy?

Kiságy helyett utazóágy?

Figyelt kérdés
mennyire jó a picinek ha utazóágyban alszik? nagyon tetszik aminek van pelenkázórésze,és később ki-be bújhat belőle majd a gyerek,plusz van ami emelhető is. elég stabil hosszú távon?

2012. febr. 1. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia, itt 9.

Nekem is nagyon bejön ez az utazóágy, ebben is gondolkodtunk, csak nekünk a pelenkázó már majdnem kicsi lett volna. Ha Neked most lesz Babád, a helyedben megpróbálnám, a fentebb írt okok miatt. Azt le is felejtettem, hogy sokkal kisebb helyet foglal, mint egy rácsoságy és szuper könnyű az elmozdítása, áthelyezése is. Csak tényleg fontos, hogy stabil legyen, ha feláll a baba, ne lifegjen az alja, stb. És ahogy látom, ez sem 4, hanem 7 lábon áll, azaz nem süpped be a baba alatt.

Nekünk nagyon bevált a Mamas&Papas, szerintem ez is jó lesz! A hosszú táv meg nem tudom, mit jelent, a mi 10 hónaposunk 4 hónapja alszik benne, és ahogy elnézem, még jó pár hónapig jó lesz. Utána ráérünk gondolkodni, hogy mi legyen a következő lépés :-)

Jó Babázást Neked is!

2012. febr. 3. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Most néztem az ágyat, aminek a linkjét beszúrtad. Vigyázz, mert én nem látom, hogy a magassága állítható lenne. Hosszútávon ez nem túl kényelmes, mert nagyon le kell hajolni, hogy kivedd/visszatedd a babádat.

Bár azt is írja, hogy "újszülött emelővel"; azt nem tudom pontosan micsoda... Lehet, hogy ez van az állítható magasság helyett?

2012. febr. 3. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szerencsés, hogy minden oldala hálós. Az én kislányom alváshoz kívánja a zártabb környezetet. Kevesebb inger éri. Persze élete elején bárhol, bármikor elalél, de aztán már nem. Én ezért nem ezt a nagyon nyitott fajtát venném. Amúgy nagyobb házban jó ha van ilyen. De igazából ennek az ágynak a funkciója az ideiglenes alvás kényelme.
2012. febr. 3. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!