Van olyan, aki hintaszékben altatja a babát?
Figyelt kérdés
Rendes, nagy hintaszékre gondolok, nem bébihintára. A kisfiam már 9 hónapos, és hiába próbálom, nem tudom átszoktatni arra, hogy az ágyában aludjon el egyedül. Ringatni kell. Viszont nagyon nehéz már, és ezért gondoltam, hogy talán, ha hintaszékbe ülnék vele és úgy hintáznánk akkor is elaludna. Szerintetek?2012. febr. 1. 14:20
1/4 anonim 

válasza:

Én kézben ringattam 8 hónapig.Most 1 éves és ha felsír éjjel fogzás miatt akkor beülök vele a hintaszékbe és ott ringatom.Nagyon szereti,megnyugszik és elalszik.
Próbáld ki,veszíteni nem veszítesz vele.
2/4 anonim 

válasza:

en nem igy altatom,de ha bele rakom csak ugy hintazni a baba hintaba,3 honapos,akkor sokszor elalszik,pedig nem azert rakom bele
3/4 anonim 

válasza:

Az én 4 hónapos kisfiam is csak ringatva alszik el. Egy hónapja szereztem be használtan egy ilyet, egyszerűen imádjuk mindketten. [link]
Ha máshol próbálom altatni, akkor küzdünk vagy 20 percig, ha beülök a székbe és hintázunk forgunk azonnal megnyugszik és pillanatok alatt elalszik és tehetem is be a kiságyába. Kicsit recseg-ropog, de már megszokta a hangját, kell neki az elalváshoz. :)
4/4 anonim 

válasza:

Ja és mellesleg nagyon kényelmes. Én is imádok benne aludni nem csak a kisfiam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!