Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóllnátok hozzá, ha a...

Mit szóllnátok hozzá, ha a barátnőtök az ő gyerekét állandóan hasonlítgatná a ti gyereketekhez, hogy melyik a magasabb, melyiknek van több foga stb?

Figyelt kérdés
Most már elegem van, mert úgy beszólnék már neki, dehát... Mit tennétek a helyembe?
2012. febr. 1. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kb. úgy lehet fennakadni ilyeneken, mint ahogy te ezen a kérdésen!
2012. febr. 1. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
előttem előtti, tenagyon nem érted a kérdezőt.nem az idegesíti hogy dicsekszikacsaj, hanem az ő gyerekével hasonlítgatja. énmegmondanámneki,hogy szakadjon márle a gyerekemrőés foglalkozzon a sajátjával.lehet kiakadni
2012. febr. 1. 18:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat aki félreértett. Én nem vagyok féltékeny soha nem is voltam. Nekünk mindenünk megvan ami kell. Ti nem ismertek engem, mi jogon írnak ide egyesek ilyet. Hidd el(főleg aki azt írta, hogy irigy és rosszindulatú vagyok)pozítiv gondolkodású vagyok és próbálom mindenkiben a jót látni. Nincs okom a féltékenykedésre egyátalán. itt már kérdezni se lehet úgy látszik. Ismerem a barátnőmet és csak tanácsot szerettem volna kérni. Aki jó tanácsokat adott annak köszönöm, aki pedig nem sajnálom őt igazán, mert ő az irigy és rosszindulatú. Ennyi!!!
2012. febr. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!