Miért rángatózik? 7hónapos kisfiú, az esti elalvás előtt -még ébren- állandóan ráng.
Természetesen rákérdeztem. Csak a védőnőt tudtam elérni. Már régebben is tapasztaltam ezt nála, de elmúlt. TALÁN össze tudnám kötni azzal, hogy mozgásfejlődési ugrások előtt csinálta, pl. mielőtt fordulni tudott volna, csinálta, vagy most talán összefüggésben van a kúszással, lehet, hogy most azt fogja megtanulni. Fene se tudja. Jobbat a védőnő sem mondott, utalt az epilepsziára. Figyelnem kell, feljegyeznem mikor milyen rángásai vannak, éber e vagy sem, És fontos, hogy mikor csinálja. Remélem tényleg csak azzal van összefüggésben, hogy nem álmos eléggé, de már bőgni sincs ereje, a kettő között van, és így reagál. Pl. az apukája ma mondta, hogy volt amikor ő fektette le, és nem akart még aludni akkor ütött a kis kobakját. Én ilyet még sosem láttam nála. Egyelőre jegyzetelek, de nagyon szívesen várom a válaszokat, hátha valaki más is találkozott már ilyennel.
Köszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!