Nekünk egyenlőre Liliputi van, azt szeretjük, meg vagyunk velük elégedve. Első lépéses kinti cipőnek gondoltam a Pedipeget.
2012. febr. 1. 10:49
1/6 anonim válasza:
Szia, nekünk volt, imádta a kisfiam. Nekünk is nagyon tetszett, mi is első lépésesnek használtuk. Liliputink is volt,azt még most is hord és épp most fogok egy nagyobbat rendelni. Szóval, abszolút tudom ajánlani, megéri az árát.
2012. febr. 1. 11:56
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kintre használtátok? Csak mert a Liliputit is ajánlják kintre, de sok, egyébként elégedett anyuka nem használná kintre, mert sztük ott nem strapabíró. Én csak bentre használom a gyerekeknek a Liliputit,de még nem is járnak, tavaszra szeretném a Pedipeget. Akkor már esetleg kintre.
2012. febr. 1. 12:47
3/6 anonim válasza:
Az én fiamnak Pediped volt az első cipője!
Megmondom őszintén mi idebent nem használtunk előtte semmilyen cipőcskét, így mikor idebent elindult, és egyre biztosabb lett, akkor vettem neki egy pediped-et. Kint ebben tettem le sétálni, és nagyon szerette! Nagyon gyorsan megszokta, és nagyon ügyesen sétált benne utcán is. Én tavaly május június környékén vettem, és őszig jó is volt rá! Nagyon szépen megy a fiam azóta is, nincs gond a járásával!
Ma is ugyanezt venném első lépés cipőnek!
2012. febr. 1. 13:13
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! Igen, nagyon szimpatikusnak tűnik, sztem akkor ilyet veszek:)
2012. febr. 1. 13:21
5/6 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem. A lányom 1.5 évesen tavasszal a puhatalpújában szaladgált kint, imádta. Nyáron zokni nélkül is kényelmes volt neki és nem izzadt bele a lába.
Aztán szerettem a következő méretét is (pediflex). Egyetlen 1 bajom van vele...nagyon drága :( Így mostanában már nem ilyen cipőket veszünk
2012. febr. 1. 13:22
6/6 anonim válasza:
Szia, nekünk nem volt jó, de nem a cipő hibája, azt hiszem. A fiamnak vettem első cipőnek, de nem fért bele a lába, a rüsztjénél nagyon szűkek voltak, többet is kipróbáltunk utána, nekünk nem voltak jók. De a cipők nagyon jónak tűntek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!