4 hós babának túrórudit, danoninot meg ilyesmiket adhatok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 11:23
1/11 anonim válasza:
Nagyon korán van még ahhoz,hogy ilyeneket adj neki!!!
3/11 anonim válasza:
A tejtermékeket, a tej kivétel, 8 hónapos kortól lehet elkezdeni bevezetni, ha a családban nem volt allergiás. Ha volt, akkor úgy tudom, hogy 1 éves kortól, szóval elég korai...
5/11 anonim válasza:
Még nagyon korai, kb. 8 hónapos kortól adható de inkább később adnék!
6/11 anonim válasza:
turorudiba van tartósitószer rá van írva .én még a nagygyereknek is ritkán adóm az miatt.
7/11 anonim válasza:
Ki az a nagyonokos, aki lepontozta a válaszokat??? Te is édességgel tömöd a négyhós gyerekedet???? Hát jó egészséget neki!!!
8/11 anonim válasza:
A túrórudit milyen formában enné? Van már foga?
9/11 A kérdező kommentje:
Már etettem vele túrórudit. Csak a belsejét, és összetörve. De baja nem lett tőle.
Most akkor csak én csináltam ilyet idáig?
2009. máj. 31. 19:43
10/11 anonim válasza:
Én sem értem ki volt az a jó fej aki lepontozta a válaszokat. Meg is érdemli, ha ad a gyerekének!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!