Gyed kompenzálásról valami hír?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 07:26
1/4 anonim válasza:
Igéret van,de nem biztos,hogy lesz belőle valami. Ahogy abból sem lett,hogy senki nem jár rosszul az egykulcsossal.
2/4 anonim válasza:
Még mindíg csak a tervezet van meg :( Azt ismered? Sokan bele sem esnek, pl én sem, mert a kislányomra van családi adókedvezmény, most vagyok várandós a 2.babával és aki 2 gyermekre igényel családi kedvezményt, az pl alapból nem kap kompenzációt :( De vannak még egyéb feltételek is. De ahogy írtam, ez is csak tervezet.
3/4 anonim válasza:
Ez borzasztó! "Elvárják", hogy szaporodjunk, de pénzt nem adnak hozzá! Tartsd el a gyereket, mert ha nem tudod, elvehetik, de miből? Minden juttatást megvonnak. Most a tgyásom kb. annyival fog csökkenni, mint ami a havi tápszer adag. Remek.
Nem tudom mi lesz így, de már a hócipőm tele van..
Elnézést, hogy itt dúlok-fúlok, de borzalmasan ki vagyok már akadva. Tegnap olvastam egy cikket, hogy a rendőrökkel olyan papírt akartak aláíratni 1-2 helyen, hogy 3 hónapig fizetés nélkül is dolgozzanak. A férjem is rendőr, remélem nem jutunk el idáig..
Nem tudom, akkor mivel etetem majd a gyerekem. Szerelek rá napkollektort, táplálkozzon fénnyel meg oxigénnel. Bár lassan már azt is úgyis megadóztatják! :(
4/4 anonim válasza:
én is ezt kérdeztem 4 napja. de sajna sehol semmi...csak tervezet. az OEP-ben sem tudnak semmit. ha dolgozol a cégednek kellene felemelni a fizut hogy ne fizess rá. de ugye mi effektív nem úgy dolgozunk, így nekünk lópikula. most tartok ott hogy félek a jövőtől. 36 évesen, egy gyerekkel, nem látom hogy lenne jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!