Magatokkal hordjátok mindig a baba iratait?
Még nálam vannak,mert nem tudom,hogy hordjam-e őket vagy kiírjam a számokat egy papírra.
Félek,hogy elhagyom egyszer a tárcámat és mindkét babám+a saját irataimat is újra kell csináltatnom!
Mely iratokat tartjátok magatoknál?
Köszi előre is!
Nekem a tárcámban van a lakcím és a taj kártyája.
Nem volt mindig nálam, de egyszer pont vidéken voltunk anyuéknál (200 km), mikor kis híján orvosnál kötöttünk ki, és pont akkor nem volt nálam a kiskönyv. Szerencsére megúsztuk az ügyelet látogatást, de azóta egyrészt mindig viszem anyuékhoz a kiskönyvet, másrészt beraktam a lakcím és taj kártyáját a tárcámba, mert akárhova megyünk, az mindig nálam van.
Néha én is parázok, hogy mi van ha elhagyom, de már nem a gyerek két iratán fog múlni, nekem is mindenem abban van... Jogosítvány, személyi, lakcím kártya, bankkártya, adókártya, taj kártya, mindenféle klubkártyák...
A taj-kártyája, lakcímkártyája a kiskönyvébe van, az pedig mindig benne van a pelenkázótáskába, így mindig visszük magunkkal.
(Soha ne adj' Isten, de egy balesetnél fontos, hogy a kicsi iratai, oltási könyve is ott legyen.)
Hát nem tudom! :(
Még iratokat sose hagytam el,de Murphy-törvénye,hogy mikor fog előfordulni.
A kiskönyveik mindig nálam vannak,az irataik meg a sajátjaimmal együtt a tárcámban.
Úgy gondoltam,hogy a TAJ-kártya számuk a kiskönyvben benne van,az adókártya számát egy papírra kiírom (amúgy nem tudom,hogy mi szükség lehet rá)és csak a lakcímkártyát tartom magamnál.
Vagy esetleg lefénymásolom őket!
Lehet szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!