Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Élettársi kapcsolat?

Élettársi kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Babát szeretnénk,a jogi oldal érdekelne,hogy hogyan járunk jobban előny e ha házasok vagyunk(támogatás,gyerkőc papirok támogatás bármiben)vagy maradhatunk igy élettársi kapcsolatban kell apasági teszt v elég ha elismeri a picit?van e anyagi vonzata ha csak élettársak vagyunk,(bár ahol lakunk,ő nincs bejelentve csak én)remélem nem volt tul zagyva köszi a válaszokat
2012. jan. 30. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocs már nem utolsó, hanem 08:03-as
2012. jan. 31. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is 30000.-! Értelmezni meg kell tanulni a leírtakat mert, a mi városunkban is mindenki be volt szarva hogy most már nem elég az apasági nyilatkozat a baba vezetéknevéhez! Én felhívtam hétfőn az önkormányzathoz hogy mennénk apaágiért, másnap fogadtak és minden meg volt 20 perc alatt INGYEN! Régen kellett közjegyzői igazolás de ezt is eltörölték!
2012. jan. 31. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:

10. válaszoló: ezek szerint jó hamar eltörölték ezt a kritériumot, köszi a helyreigazítást, én még csak azt az infót találtam neten, amit írtam.

9. válaszoló: a házasságkötés, ha hivatali helyiségben (Önkormányzat irodája), munkaidőben, 2 tanú jelenlétében történik, akkor ingyenes. A házassági anyakönyvi kivonat kiadása is ingyenes. Ezt biztosítaniuk kell neked, legfeljebb rámenősnek kell lenni, mert az önkormányzatoknál szeretnek erről megfeledkezni, pedig jogszabály írja elő.

2012. jan. 31. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!