6 hónapos kislányom még mindig gyakran csuklik. Normális ez?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy napokig nem fordul elő csuklás aztán meg pár napig minden nap. Még azt vettem észre hogy azokon a napokon amikor csuklik 2-3 x hallom hogy visszanyel.2012. jan. 30. 19:54
1/3 anonim válasza:
Az én fiam bukós baba, most 6 hónapos. Ő is sokat csuklott, és csuklik még sokszor most is. Ő mindig akkor csuklott, ha visszanyelte (vagy lehet hogy ilyenkor félrenyelte) a visszabukott tejet, ételt. Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, ilyenkor még a vizet se fogadja el a fiam, de őt nem is zavarja a csuklás.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem baj. Enyém akkor csuklik mindig, miután hangosan kacag. Kicsinek sokat csuklott, a doki azt mondta, ez egyáltalán nem baj.
3/3 anonim válasza:
Egyes vagyok, tényleg azt nem írtam, hogy újabban a kacagásnál is csuklani kezd.
Amúgy nem baj ha csuklik, mármint normális, előbb utóbb kinövi, de persze a felnőttek is csuklanak néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!