Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeparációs szorongás lehet 6...

Szeparációs szorongás lehet 6 hónaposan?

Figyelt kérdés
Egyszerűen 2 percre nincs el a lányom nélkülem már egy hete. Eddig olyan szépen eljátszott magának akár fél órákat is, most viszont amint elmegyek mellőle sírva kúszik utánam. Nem korai a szeparációs szorongás? ha ez az, meddig tart? Semmit nem tudok tőle csinálni :(
2012. jan. 30. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. jan. 30. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet! Enyém szeptemberben volt fél éves, de a nyár volt a legdurvább időszak. Tudom, hogy az volt, mert azóta sem csinál olyat, hogy ha nem lát, akkor üvölt. Szóval neki még fél éves kora előtt lezajlott. Ő már 4,5 hós korától kúszik minden fele és sztem neki hamarabb kitárult a világ, stb.
2012. jan. 30. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És mi a jó ilyenkor szerintetek? Üljek le mellé játszani? Vegyem fel? Eddig nem volt kézben gyakran, nem szeretném most elkezdeni, mert már nem 5 kg.
2012. jan. 30. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Én kb 3 hétig tartottam ki. Cipeltem, ültem mellette, nem mozdultam, nem csináltam semmit. Nem érdekelte h ott vagyok, de ha megmozdultam h ki akarok menni, egyből üvöltött. Nem engedett mosogatni, főzni, enni, semmit. Hetek után megelégeltem, és akkor is elmosogattam ha sírt. Nehezn álltunk vissza a rendes kerékvágásba. Előtte is, azóta is elvan egyedül. Szépen játszik magának, ha hiányzom kijön hozzám és ott játszik a földön.

2012. jan. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!