Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeparációs szorongás 10...

Szeparációs szorongás 10 hónaposan?

Figyelt kérdés

Kislányom pár napja nem tud nélkülem létezni. Ha mellette vagyok, bújik ezerrel, ölembe ül, rám mászik. Amint felállok, hogy elmegyek pisilni, már üvölt is, és jön utánam. Akkor is, ha az apja ott van vele.

Éjszaka sokszor ébred, de csak annyi kell, hogy átmegyek hozzá, betakargatom, megsimizem, és már jó is minden.

Ez lenne a szeparációs szorongás? De miért ilyen későn? És meddig tarthat?

2012. jan. 4. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen ez. Nálunk ugyanez a helyzet. 11 hós a kislányom, amikor nem lát és úgy megyek el akkor nincs gond, de ha látja hogy megyek akkor krokodil könnyekkel nem sír hanem visít. Hát lassan alább fog hagyni aztán 1,5 éves kor körül újra jön de akkor már társul hozzá hogy fél majd a sötétben.
2012. jan. 4. 12:52
 2/2 anonim ***** válasza:

nincs ehhez későn, sőt, el is húzódhat.

Fiam is kb ebben a korban kb két hétig a kezemet nem engedte el egy másodpercre sem, aztán szépen elmúlt, persze segítettem neki: játszottunk sok kukucskálósat, beszéltem neki - hozzá úgy hogy nem látott stb

Most két éves és gyerekközösségben hajlamos rámcsimpaszkodni és el sem enged, pedig eddig nagyon belevaló kispasi volt. hát majd ez is elmúlik :) aztán már csak áhítozok arról h odabújjon :)

2012. jan. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!