Szeparációs szorongás ennyi idősen?
Figyelt kérdés
4 és fél hónaposomnak eddig szuperul meg volt a napirendje, délután volt a "nagyalvása"(3 óra), mindig nyugodtan végig aludta.Hét eleje óta azonban 30-40 perc után felébred, sír, cicin alszik újra vissza, és így 3-4 részletben alussza meg azt az időt, amit eddig egyben aludt.Először fogzásra gondolotam, de éjjel nagyon jól alszik, mikor ott vagyunk, illetve tegnap este mikor letettem, lejöttünk még tévézni, és akkor is felsírt.
Amikor ébren van, nincs semmi baj, jókedvű. Ezek után szeparációs szorongásra gondoltam, lehetséges?
2012. jan. 29. 16:25
1/2 alaszka válasza:
Ilyenkor még az nem szokott. Inkább a foga szerintem is, az enyém is jókedvű volt nappal, mikor jött a foga, és csak alváskor volt inkább nyugtalan. 8. hónap körül jön a szeparáció először, enyém 7 hónapos, és mostanában csinálja hogy sír az idegenektől, bizalmatlan.
2/2 anonim válasza:
Nem, az nem ilyen es meg korai is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!