Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panaszkodik az anyuka, hogy...

Panaszkodik az anyuka, hogy nem alszik rendesen a baba éjjel, többször felébred, fáradt, alig áll a lábán. Kit kellene, hogy sajnáljak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 16:56
1 2
 11/16 xStefix ***** válasza:

Arra kéne inkább rájönni, hogy miért nem alszik a gyerkőc. Mert MINDIG van oka, bár nem mindig lehet ezt kívülről kezelni (lásd fogzási fájdalom).

Anno én is voltam így néha, de miután ezt a hozzáállást vettem fel, többet nem panaszkodtam vagy idegeskedtem rajta. Igaz, az én lányom összességében nagyon jó alvó. (Bár szerintem ebben nagy szerepe volt/van a kötődő nevelésnek is.)

2012. jan. 30. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze hát okot mindig lehet rá találni miért ébred tele vele a babás oldalak többsége :))) Míg pici addig szopik, mikor kicsit nagyobb akkor fogzik hónapokig aztán szeparációsan szorong aztán már tudatánál van annyira hogy anya inkább ne is menjen sehova hanem maradjon ott amíg alszik vagy hagy jöjjön át a szülői ágyba....aztán a szoba és ágytisztaság zavarhatja meg majd az érkező tesó ovis korban pedig a szörnyek a sötét stb.:))

Mindháromból van momentán nekem, a magyarázat találással nincsen gondom.

2012. jan. 30. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:

A 10. Válaszoló az én gondolataimat fogalmazta meg :-)

Szóról-szóra.

2012. jan. 30. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:

19 hónapos lányom még soha egyetlen éjszakát nem aludt át.Minimum 2x3x kel,de mostanában sokkal többször(szemfogai jönnek)A múltkor pl.hajnal fél 4 kor aludt el...és reggel 6-kor ahogy szokott felült,mintha misem történt volna :S

Őt nem viselte meg,de én másnap mosott sz@r voltam.

Azt már fel sem veszem,hogy 2x3x fel kell kelnem hozzá éjszaka...de mikor "brutál"van én is azt érzem,hogy nem lehet igaz,hogy minden ismerősömnek,barátnőmnek már rég átalussza az éjszakát hasonló korú gyereke,csak engem szívat az enyém....

Hogy kit kell sajnálni?Nem tudom...

És éjszaka a gyerekem sajnálom,hogy nem tud aludni...nappal meg magamat,hogy meg fogok dögleni...

2012. jan. 30. 20:24
 15/16 xStefix ***** válasza:
7%

Najó, de ha megvan az ok, onnantól kicsit könnyebb elviselni a dolgokat, nem? Persze így is elfáradunk néha, betelik a pohár stb., de talán jobban segíti a kitartást és türelmet, ha tudom, hogy mindez miért van és főleg, hogy egyszer valószínűleg vége lesz.

De lehet, hogy csak én működök így.

2012. jan. 31. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen igen az biztos hogy úgy könnyebb elviselni ha tudom mire fogni :)) (az vagyok aki utánad válaszoltam talán 12es?)
2012. jan. 31. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!