Zia vagy Adria. Melyik név tetszik jobban?
A Zia inkább bejön. Adria is jó hangzású, de a földrajzi jelentése miatt kisgyereknek lehet csúfolódásban része...
Inkább adjon valaki szép különleges neveket minthogy a gyerek tucat"bözsiévajuliska" legyen...
Én kiskoromban irigykedtem sok sok korombeli lánnyal együtt ha 1-1 évfolyamtársunknak vagy osztálytársunknak különleges neve volt. Aki úgy gondolja, hogy a hagyományos nevek a legszebbek és elítélik azokat akiknek a külföldi nevek tetszenek azok eszméletlenül maradiak. A sok mariskától engem a hideg ráz. Legyen mindenkinek a gyerekének olyan neve ami a szülőpár tetszésével és stílusával azonosul. A szülő maga is saját stílusában neveli fel. Éppen ezért sokan aszociálnak egy egy igen primitív névnél a család hasonlóan primitív stílusára is(álltalában ez fedi is a valóságot).
A Zia nem tetszik. Az Adria elmegy, de a tenger miatt én sem adnám.
Egyik ismerősünk Adriána, ez nagyon tetszik, és nem sokkal hosszabb mint az Adria.
Nekem mindkettő tetszik, végre nem tucatnevek.
Ha mégis választani kellene, akkor inkább az Adria.
Nekem az Adria éppen a tenger miatt tetszik. A tenger szép, így eleve szép gyereket képzelek el.
A Zia nekem nem tetszik. Túl rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!