A 3-as tápszer jobban laktatna mint a 2-es? Vagy az éjszakai tápszer milyen?
Figyelt kérdés
6hós korig beba senzitivet használtunk,majd ugy vettem észre hogy nem laktatja a babám.vettünk 2-est és az jónak bizonyult.most töltötte be a 10 hót és most megint azt veszem észre hogy nem elég.alvás előtt iszik 270-et,majd hajnal 3 körül már megint éhes lesz.eddig átaludta az éjszakát.arra gondoltam hogy veszek 3-ast estére,reggel meg 2-est kapna még.2012. jan. 15. 20:35
1/2 anonim válasza:
Az én fiam az éjszaki tápitol még hamrabb megéhezett, mint a 3-astol, pedig az éjszkai surubb állagu.
2/2 anonim válasza:
Nálunk a 3-as bevált, a 2-estől már ő sem lakott jól 10 hónaposan. Váltottunk és azóta megint alszunk éjjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!