Akinek a babajat megviselte fogzas voltak azert nyugisabb idoszakok?
Figyelt kérdés
Meg csak 4 honapos de kivagyok az utobbi hetektol. Tuti hogy a foga mert rag mint eg orult barmit ami akezebe kerul es omlik a nyala. Nappal meg jokedvu, de aludni nem nagyon akar, eddig meg a seta bejott de mar seta alatt sem alszik. Ma pl 40 percet aludt egesz nap. Es ejszaka kb 9tol ejfelig nyugi van aztan utana reggel 5ig kb 3szor kel de ekkor meg szopi utan visszaalszik, de utana mar visza se akar aludni, nem sir ugyan ha vele maradok de fent van en meg mar hulla vagyok. Amit nagyon nem akarok hogy magamhoz szoktassam ejszakara, ezert egyenlore kitartok, csak fogy az erom. Es szopinal sokszor ugy raszorit a cicimre hogy csillagokat latok. Ha kibujik egy egy fog vannak kozte nyugisabb alvosabb idoszakok? Kinek hogy alakult? Adok neki homeos bogyot van borostyanlanca de gyogyszereket nem merek ki tudja holvan meg az a fog, es addig vegig megsem gyogyszerezhetem. A homeos cuccokat sem tudom meddig szabad folyamatosan alkalmazni.2012. jan. 29. 22:53
1/6 alaszka válasza:
Nekünk is 4 hós korától rágcsált, folyt a nyála, de akkor még nem fájt neki, aztán 5 hónaposan kezdtek sorban, kibújni, először az alsó kettő, majd fölül kettő, és mellette a két metsző most jön, most 7 hónapos, és általában amíg kibújik egy fog az nálunk 4-5 nap, a legrosszabb, mikor áttöri az ínyt, na akkor egész napos nyűglődés van, és olyankor kipirul a pofija nagyon, az egy nap szokott lenni, és általában ezt követően ott virít másnap a foga hegye. Én próbáltam Viburcol kúpot, semmit de semmit nem használt, és nem olcsó, 6 db van benne, szóval azt elhasználtuk, de semmit nem ért, próbáltam Chamomilla 9 ch-t, attól se lett különösebb hatás, szóval mostmár nem próbálkozok, ezen át kell esni sajnos. Ami jó, hogy a fogak kettesével jöttek, és volt mindig a következők előtt 1-2 hét nyugi, mikor aludt mint a bunda. De nekünk zsinórban jöttek a fogak egymás után, nem minden babánál ilyen sűrű azért.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ugyan ez volt, most kicsit nyugisabb (kopp-kopp) bár fogacska továbbra sincsen. Lehet, hogy nem csak a foga zavarja, hanem a frontok is piszkálják, minket felnőtteket is megzavar, nemhogy a piciket. Biztosan lesznek nyugisabb időszakok. Próbáld néha apára bízni egy kicsit, hogy pihenhess. Dentinox géllel próbálkozz, este lefekvés előtt kend be az ínyét, és ha jobban fog aludni, tudod, hogy tényleg a foga a gond! Kitartás, sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok én is a babámmal, tegnap napközben összesen 2x20 percet volt hajlandó aludni, hajnalban 2 órát fent voltunk mire sikerült elaltatni. Neki is van borostyán nyaklánca, dologélt és dentinoxot szoktam használni, a homeos bogyókat nem próbáltuk. Csak annyit tudok mondani kitartás, remélem hamarosan kibújik az a fogacska.
4/6 anonim válasza:
Nálunk is vannak ilyen időszakok, amikor alig akar aludni. Aztán úgy látom van olyan időszak is, amikor nem fáj neki a foga, olyankor viszonylag jól alszik. Fiamnak 1 hónapja jött ki az alsó két foga, akkor annyira nem aludt, hogy még éjfélkor is fenn volt, és alig tettük be az ágyába, már újra fenn is volt. Aztán pár nap után meguntuk, néhány napra magunkhoz vettük a nagyágyba, így aludt vmit. Utána gond nélkül aludt megint a saját ágyába. Most épp a 2 felső fogával küzdünk, és már nagyon várom, hogy kibújjanak, mert ez sokkal rosszabb mint amikor az alsók jöttek.:-(((
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én szoktam neki nagyon ritkán adni Panadolt. Olyankor, amikor már látom, hogy szegény tényleg teljesen kész. Már nem csak azért nyűgös, mert fáj a foga, hanem azért is, mert nem tudja kialudni magát. Olyankor 1x-1x adok neki, legalább 1x hadd aludjon ő is egy jót.
6/6 anonim válasza:
Az alsó 2 kijött, utána pár hét nyugalom, csökkent a nyálzás. Aztán megindultak a felsők, 4 egyszerre, na az brutál időszak volt. Okt.-ben jöttek ki, utána megint nyugi volt. Most 1 hete indultak el a következők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!