Mi baja lehet a babának ha nem megfelelő a lefejt tej vagy a tápszer hőmérséklete?
16:14-es vagyok. A legfontosabb, hogy megnyugodj, és próbáld meg elfogadni a mostani helyzetet, és akkor meglátod a tejcsi is visszajön. Nekem az idegeskedés miatt ment el ennyire (család...). Szóval, nyugalom, nyugalom és nyugalom, minden rendben lesz :)
Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi idős és fiú vagy lány a babád?
Én is sorstársad vagyok. Nekem elejétől kezdve felesben kell táplálnom a babámat. Azt olvastam, hogy ha 3 hetes kora előtt van bevezetve a cumisüveg a cici mellé, akkor elvileg semmi gond nem adódik egyikkel sem. Valóban így lehet, mert a 4 hetes kicsim elfogadja mindkettőt. Tiéd mennyi idős?
Nekem 30-40 ml-t szopik egy mellből, és utána változó, hogy mennyit tudok fejni, de mindenesetre nem sokat, kb. 20-30 ml-t.
Nálunk egy dolog vált be, méghozzá a cumisüveg melegítő. Szerencsétlenkedtem össze-vissza kislábassal, abban melegvízzel és bele az üveg... mire evésre került a sor, kihűlt. Máskor meg olyan forró volt, hogy várni kellett, míg hűl, addig a babóci meg üvöltött.
Szóval egy tipp: vegyél egy melegítőt, mert hasznos lehet. Az anyatejnek megfelelően 40 fokra melegít fel rövid idő alatt és ha nem veszed ki az üveget, akkor tartja is ezen a hőmérsékleten.
Én úgy csinálom, hogy szopi előtt beteszem az üveget, bekapcsolom, és mire végzünk a cicin, azonnal kaphatja vagy a lefejt tejet, vagy a tápszert.
(Brendonban most le van árazva az egyik szerkentyű 3500 ft-ra)
Gondold meg, szerintem nálatok is lenne haszna.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!