Hogy a csudában képes működni (rendesen! ) a légzésfigyelő az alatt a vastag kókuszmatrac alatt?
olyan jól müködik, hogy mikor alányomat betettük a 140 hosszú ágyába, amiben kb 10 centi vastag szivacs matrac van mindenféle lyukakkal (ilyen lélgzös szuper matrac) akkor ha csak egy ici picit a matrac szélét megnyomtam már villantott, de ha abba hagytam egyböl jelzett ahogy kellett. nem ott értem hozzá ahol a figyelö volt hanem a matrac másik felében és csak érintettem.
amúgy nálunk jelzett, de normál volt az újszülöttek légzése sokszor kihagy 20mp aztán automatikusan vesznek levegöt. ez történt nálunk is az elsö 3 hónapokban.
Nekem félelmetes, hogy mennyire érzékeny! Ugyanis: nyáron éjszaka ment a ventilátor a fiam szobájában. Párom reggel kihozta a kisfiút a mi szobánkba. Kb. egy óra múlva vettem észre, hogy a légzésfigyelő nincs kikapcsolva!!! Nem riasztott, ugyanis a ventilátor picit(!) lengette a fejvédő megkötőjét...
(3-asra van állítva az érzékenység)
Igen. A leírásába is benne van hogy nem szabad működése közben szellőztetni mert arra is érzékeny.
Én ezt alapból be is tartom. Meg nálunk légkondi megy nyáron sz összes emeleten, de az ő szobáján kívül van. Így mikor bekapcsolom csak résnyire hagyom az ajtaját és bőven lehűti mégsem fújja rá. Egyébként is az ajtótól a lehető legtávolabb van a kiságy. Szellőztetni ilyen vírusos időben ritkán szellőztetek. De a levegőtisztítót éjjel nappal az egész házban nyomatom. De annyira megszoktam már ezeket a dolgokat hogy a ki-be kapcsolása is annyira rutinos, hogy sokszor ellenőriznem kell, hogy bekapcsoltam-e mert nem emlékszem a mozdulatra. Nagyon szeretem és maximálisan megnyugtat. Nekem még a szülői egységen a kattogás is be van állítva amikor mozgást érzékel. Úgy is alszok, hogy gyakorlatilag kattanó hangokként nyomon követem kislányom minden lélegzetvételét. Ha nem hallom egyszerűen rossz érzésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!