Kókuszmatrac okozhat légzésfigyelő problémát?
Figyelt kérdés
Ha leveszem a gyerkőcöt róla nem mindig riaszt be a megkívánt 20 másodperc múlva, de ha nincs rajta a matrac kifogástalanul működik. Baby sense-em van. Segítsetek mi lehet a baj, aggódom, nem bízom meg benne és a picikém hason akar aludni. A kókuszmatrac a ludas? 5 hónaposak múltunk.2008. dec. 14. 22:07
1/13 anonim válasza:
nem kókuszmatrac nem okoz problémát, talán légzésfigyelő nem megfelelő vagy abeállítás ill érzékenysége..nbekünk angel care volt s semmi gondunk nem volt vele
2/13 A kérdező kommentje:
Pittyegni sem pittyeg legtöbbször csak riaszt, de azt is néha csak olyan 1 perc múlva. A párom hozott egy vadiújat jó drágán, és az is ugyanezt csinálja. Holnap viszem vissza és kérem vissza a pénzt. Csak a kókuszmatrac lehet az ok?????????
2008. dec. 14. 22:11
3/13 anonim válasza:
ui, s nekem mindig hason aludt babám újszülött korától fogva....
4/13 anonim válasza:
előző vagyok sztem nem kókuszmatrac a hibás már írtam...légzésfigyelővel lehet a gond..vagy már próbáltátok más légzésfigyelővel matracot??
5/13 A kérdező kommentje:
Annyi jót hallottam róla, nincs beállítható érzékenység rajta, 14 másodperc múlva max 20 riasztania kell, ha nem lélegzik a babó.
2008. dec. 14. 22:14
6/13 A kérdező kommentje:
mást még nem, az angel care-ről mindig azt olvastam, hogy túl sokat riaszt, szívinfarctust sem szeretnék kapni feleslegesen.
2008. dec. 14. 22:16
7/13 anonim válasza:
na én meg angel care ről csak jókat hallottam 5 érzékenységi fok volt miénken...egy évig használtuk s soha soha nem risztott tévesen..meg szerencsére amúgy se...nagyon megbízható volt sztem...
8/13 anonim válasza:
Szerintem sem lehet a matrac a hibás vagy kevésbé érzékeny a légzésfigyelőtök.Nekünk is kókuszmatrac van de mi Angel Care légzésfigyelőt használunk és tökéletesen működik.
9/13 anonim válasza:
Szió!
A múltkor írta itt egy magát szakmabelinek nevező válaszadó, hogy sokszor a matrac szorul a kiságyban, és az okozhat riasztást, vagy nem megfelelő működést. Talán ezt érdemes megnézni. Hátha csak erről van szó és nem kell a légzésfigyelővel cirkuszolni.
Remélem, segítettem.
Zita (34 hetes kislány anyukája)
10/13 anonim válasza:
Megint én. Megtaláltam a választ, amit említettem. Itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!