Kókuszmatrac okozhat légzésfigyelő problémát?
Figyelt kérdés
Ha leveszem a gyerkőcöt róla nem mindig riaszt be a megkívánt 20 másodperc múlva, de ha nincs rajta a matrac kifogástalanul működik. Baby sense-em van. Segítsetek mi lehet a baj, aggódom, nem bízom meg benne és a picikém hason akar aludni. A kókuszmatrac a ludas? 5 hónaposak múltunk.2008. dec. 14. 22:07
11/13 anonim válasza:
nekünk is ilyen van és kókuszmatracunk is van és semmi baja. max 6 cm vastag lehet a matrac. valami más lehet a baj... nem kell rögtön,egyből riasztania,ahogy felveszed a babát,mert a babáknál előfordul,hogy mélyen alszanak és kimarad pár légzés. ez teljesen normális,egészséges dolog. remélem megoldódik a dolog! kérdezzetek rá a boltban,mi lehet a probléma,biztosan tudnak segíteni
12/13 anonim válasza:
Nekem is baby sense van, kókuszmatrac is és tökéletesen működik, riaszt szépen 12-14 másodperc után, ha véleltelül nem kapcsolom ki, mikor kiveszem a babát. Tévesen soha nem riasztott, 8 hónapos a lányom, mindig használjuk! Azt is vedd figyelembe, hogy a légzésfigyelő mozgásérzékelő! Nem lehet, hogy a lábad ott van, vagy a kezed, vagy valami, ami mozog? egér? :) csak vicceltem. De ha nincs, akkor a légzésfigyelőtök nem jó. Vidd vissza, és próbáld ki az üzletben is uazt. Majd ha a probléma változatlan, akkor addig keress, míg találsz egy jót próba után!!!
13/13 anonim válasza:
Szia!
Ugyanez a légzésmegfigyelőnk van,és kókuszmatrac.Eddig nem volt gond, de a múltkor nekem is kivettem a babát,el is felejtetem hogy be van kapcsolva,és nem riasztott.Azóta megigazítottam a zsinórt alatta és jó,működik.Előtte nem volt gond.
Biztos átnéztél már mindent,persze ha nem bízol benne vidd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!