Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy kapjon...

Mit tegyek, hogy kapjon levegőt? SOS!

Figyelt kérdés
16hós fiam nagyon náthás. Annyira be van dugulva az orra, hogy egy csepp levegőt sem kap. Szívom folyamatosan, fújom sterymarral, gyógyszertári sóoldattal, nasivin orrcseppel. Kap sinupretet, fenistilt és ambroxolt, de semmi! A párásító egész nap megy sima és salvus víz keverékével. Már az arcát is masszíroztam, akkor is be van neki dugulva. Baby luuf semmit sem használ! El vagyok keseredve, megint fent lesz egész éjjel, mert nem kap levegőt. Orrkenőcsöt nem lehet az orra alá kenni? Már nincs ötletem :(

2012. jan. 28. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen pici babánál én nem merném a kamillázást, olyan könnyen megtörténik a baj, ha kipróbálod, vigyázz nagyon nehogy megégesse, leforrázza magát!
2012. jan. 29. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha nem mered kamillázni, úgy is jó ha a kiságya mellé teszel gőzölgő kamillát. Annak is lesz hatása, bár nem annyi. szerintem nem olyan pici már, hogy ne lehessen, hisz ha jól levan fogva mi baj történne? Anyuka is ott van a törölköző alatt. az elég durva lenne, ha ott történne baj. Nyilván nem csináltam volna én se ha ugrál vagy üvölt, de élvezte, láttuk az árnyékot, beszéltünk hozzá:) Persze az ő kis feje nincs olyan közel a kamillához, sokkal távolabb is elég ha éri a gőz. Jó neki is, meg anyukának sem árt :)) De tényleg vigyázni kell, de ez nyilvánvaló.
2012. jan. 29. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem tűz forró vízre gondoltam... Hanem, olyanra, ami pont kellemes a babának. (4. voltam)
2012. jan. 29. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!