4 hónapos babámnak folyik az orra. Hogyan tisztitsam hogy kapjon levegőt?
Húúúú, a nevét nem tudom (mi csak szippancsnak hívtuk), de emlékszem a huginak is sokszor volt ez a gondja.
Képzelj el egy XXXXXL vastagságú pipettát, a vége nem hegyes, hanem szépen le van kerekítve, a másik vége pedig gumiból van és leszedhető. Összeszorítod a gumit, másik végét a picur orrlyukához illeszted és engedsz a szorításból. Ez kiszippantja amit kell, utána a gumit leszeded, kimosod, fertőtleníted stb.
Én kamillateát csepegtettem a nózijába, sokat segített.
Nekünk a doki ezt ajánlotta, nem az orrcseppeket és a porszívós orrszívót.
De azért vidd el dokihoz, nehogy komolyabb baj alakuljon ki, nehogy ráhúzodjon neki valahova, és esetleg homlok, arcüreg, vagy valami gyulladása legyen.
Nálunk a dokinak alapvető vizsgálat ilyenkor, hogy megnézze mindenét, fülét, torkát, tüdejét...
jobbulást a babádnak:)
kisfiam is náthás. ma reggel kezdte. én orrszívóval szívom le neki ha kell, de levendula illóolajat párologtatok teamécsesben, van kicsi gyulladáscsökkentő hatása és nemutolsó sorban nyugtató hatású is, és még mellé kamillateát teszek a párologtatóba - ami amugy is állandóan megy (elég száraz a levegőnk) - és az szépen feloldja neki. délutánra már nem volt olyan nagyon vészes az orrfolyása.
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!