Mit tegyek, hogy kapjon levegőt? SOS!
Ó, felsoroltad mindazt, amit tanácsoltam volna.
Már csak egyetlen ötletem van: orvos!
Mit mond rá a doki?
Ha nem orrváladék okozza a dugulást (amit csak szívni tudsz) akkor nyálkahártya duzzanat. Arra meg fújod az orrsprayt. Tehát mindent megtettél.
Ha esetleg tényleg ki van készülve tőle ő is, és meg tudod oldani, lehet hogy felhívnám legalább az ügyeletes orvost,hogy adjon tanácsot (nem kell bemenni és nem i s kell kihívni).
2012. jan. 28. 23:10
Ha tényleg ennyire el van dugulva az orra én felhívnám az ügyeletet! Nem mernék így lefeküdni. Ha nem javul fül-orr-gégészet!
2012. jan. 28. 23:11
Először is nagyon sajnállak!A legrosszabb, mikor egy anya látja szenvedni a gyerekét!A lányom általában havonta van megfázva, így tudom min mész keresztűl.Én ilyenkor a kiságyban megemelem a szivacsot, hogy ne legyen vízszintesen, csak így sikerűl aludnia, persze így is felsír sokszor, de de legalább elalszik.Meg vettem ezt a mentolos illó olajat, amit vízbe csöpögtettem, rá a radiátorra.
2012. jan. 28. 23:18
Én beültetném egy kád forró, kamillás vízbe, enyhe mentával. Hátha ez megindít valamit. Sterimárral fújj be, szívd ki, utána cseppentsd be a nasivint, de azt már ne szívd ki. Így nedves is marad az orra, és oldja még tovább a váladékot is! Sok sikert!
2012. jan. 28. 23:20
Én nem tudom hogy lehet egy 16hónapos babát forróvízbe rakni?! A lányom tuti üvöltene.
Ha már ennyire náthás,és ennyi mindennel próbálkoztál,felesleges tovább "tömni" gyógyszerekkel,meg kísérletezgetni mindenfélével!
A legfontosabb hogy orvos lássa,mert ez neked de főleg a gyereknek sem jó!!!
2012. jan. 28. 23:35
van egy nagyon jó orrcsepp, amit az orvos ír fel, novorin és neomycin keveréke, az nagyon jó.
és jó még az otrivin is, azt recept nélkül lehet kapni
2012. jan. 28. 23:42
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az ügyeleten is azt mondták, hogy szívjam sűrűn. Már nem tudok mit tenni. Ő is havonta beteg 2 hetes kora óta, de így még nem volt eldugulva az orra sosem. Hétfőn elviszem dokihoz.
Próbáld meg kamillázni. Másfél éves volt a fiam, amikor nagyon durván nem kapott levegőt. Ölembe ültettem, lábam közé fogtam a lábait, a kezeit a hasamhoz szorítottam és énekeltem közben. így bírta a kamillázást a törölköző alatt. Nálunk ez bevált, azóta is kamillázunk minden náthánál.
2012. jan. 29. 08:51
Az nem jó ha ennyire beteges! Fül-orr-gégészhez vidd! És jobbulást kívánok a picinek!!!
2012. jan. 29. 16:14
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még a kamillázást nem próbáltam, de megteszem!
Fül orr gégésznél voltunk már, szerinte minden rendben van, egyedül kicsit az orrjáratok ezért gyorsan eltömődnek.
Kapcsolódó kérdések: