Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél évesem hányós/hasmenős...

Másfél évesem hányós/hasmenős vírust hordozó felnőttel találkozott, mi tudok tenni, hogy ne kapja el?

Figyelt kérdés
Ráadásul a kislányom kicsit meg is van fázva, az ismerősnél akkor kezdődtek a tünetek, mikor együtt játszottak. Tudok valamit tenni, hogy ne kapja el?
2012. jan. 28. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Etesd vadul naranccsal! amennyit bír.

Egyszer volt két láda narancsunk egyszerre. Azon a tavaszon olyan járvány volt, h bezárták az iskolát i seg yhétre. Az én két gyerekem vígan játszott otthon, (1,5 éves is) míg az ovistársak lázasan feküdtek.

+ sok séta afriss levegőn, kézmosás folyton. Kilincsek letöröl, billantyűzet is, villanykapcsolók

2012. jan. 28. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
semmit, ha már találkozott vele, akkor lappanghat benne. Nálunk általában 2 nap múlva lettek tünetek bármilyen betegségnél. Mi is elkaptuk ezt, mikor a fiam volt 16 hónapos. Mindenkin átment a vírus a családban:-(
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha már együtt játszottak akkor benne van a pakliban, hogy elkapta. Utólag nem tudsz ellene semmit sem tenni. Persze benne van a pakliban, hogy nem fertőződött meg (mi pl egyszer voltunk egy szülinapon a lányommal ahol kiderült, hogy a házigazdák kalici vírussal voltak fertőzöttek, de mi nem kaptuk el...rajtunk kívül mindenki)

Ha esetleg elkapta akkor mindenképpen sokat itasd, ha nem iszik vagy sokat hány/kakil, akkor vidd dokihoz és érdemes beszerezni valami jó kisprobiotikumot ami segíti a bélflóra mielőbbi regenerálódását (pl ProKid, Protexin stb)

Szorítok, hogy a kislányod nehogy megbetegedjen.

4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok! ProKidet már adtam neki,reménykedünk!
2012. jan. 28. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
ProKid nagyon jó, máris erősíted az immunrendszerét. Ha "találkozott" is a vírussal, lehet, hogy pici hasfájással megússza! Nálunk volt ilyen.
2012. jan. 29. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:
SZia, hogy vagytok? Elkapta a lányod? Nekem is a fiam a hét elején ismét átesett ezen a víruson, de lekopogom, 5 nap telt el, és mi megúsztuk. Mondjuk vadul ittuk a normaflort, meg ittunk unicumot (azt nem vadul), de egész nap kb 4-5 kortyot, hogy ha lappang is bennünk akkor kipusztítsa, nem tudom ettől, de mi felnőttek jól vagyunk, mondjuk nekünk is volt enyhe rossz gyomor érzet, de csak ennyi,amit valószínű annak köszönhetek, hogy itt írtátok a probiotikumot. Köszi az ötletet.
2012. febr. 4. 13:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Hála az égnek mindenki megúszta, a lányomnak adtam a ProKidet, nem tudom volt e szerepe benne, de az sosem árt.:)
2012. febr. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!