Anyatej, tápszer, tejpép NEM KELL, gyümölcspüré, zöldségpüré igen? Találkozott valaki ilyennel?
Lányom nekem ezt 8 hónaposan kezdte, szerencsére ekkor már adhattam neki joghurtot, azt megette, úgyhogy ezzel pótoltam leginkább a tejes dolgokat.
6 hónaposan esetleg a Sinlacot próbálhatnád meg (ezt bele is lehet rejteni gyümölcsbe). Bár nem tejalapú, nagyon sok vitamin van benne, és vannak babák, akik tejérzékenységük vagy egyéb baj miatt ezt eszik, és szépen felnőnek! Nekem doki ezt ajánlotta.
Lányomnak én mindenbe próbáltam belerejteni tápszert (pl. főzelékeket ezzel csináltam meg), hogy azért kapjon belőle. Nem túl nagy mennyiséget, mert ha sok volt, megérezte, de ha kevés, akkor simán megette.
Tejpépeket is összekeverhetnéd gyümölccsel, hátha úgy megy neki.
S ne keseredj el, lehet ez csak időszakos dolog, és hamar visszaszokik a tápszerre/anyatejre. Ha meg nem, akkor se kapj frászt. Hamarosan ehet húst is, az fontos a fehérje miatt, így az is kompenzálja valamelyest a tejes dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!